Стефанов: Явно Гриша Ганчев не се е отказал от тези навици

21:16
Стефанов: Явно Гриша Ганчев не се е отказал от тези навици
Явно моят приятел Гриша Ганчев не се е отказал от тези навици и още много време ще работи със съдиите, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов след загубата на "белите" от Литекс с 0:2 на стадиона в "Овча Купел".

Според Стефанов единият от страничните рефери на мача - Веселин Мишев, умишлено не е маркирал две засади на Литекс в края на мача и е обиждал наставника на Славия Мартин Кушев. "Сега гледах ситуациите със засадите, които Мишев съвсем съзнателно според мен не вдигна. Той е съучастник в цялата тази работа. Сега разбрах, че има сайт заедно с Гриша Ганчев. Явно моят приятел Гриша Ганчев не се е отказал от тези навици и още много време ще работи със съдиите", сподели Стефанов.

"Въпреки всичко аз не смятам, че те са главните виновници за нашата загуба. Има наши грешки, които трябва да си изчистим. Имаше желание в отбора, пропуснахме много. Миналата година пак Мишев ни отмени гол срещу Сливен, сега гледайте внимателно 88-та минута едната засада на Янев и след това при втория гол. И в двата случая той съвсем съзнателно ощети Славия. През цялото второ полувреме той се е държал нагло и вулгарно с Кушев, дори си е служил с епитети. Аз не мога да си представя как може един журналист да има такова нагло поведение, още повече, че той е момента е и служебно лице. За мен това момче аз повече няма да искам да участва в съдийска бригада на наш мач. Той, Николайчо Йорданов и още двама-трима са съдии, които изпълняват поръчки. Затова оправдавам поведението на Кушев, след като един от страничните съдии през цялото време го предизвиква", допълни президентът на "белите".

"Аз болея колкото най-големите привърженици на Славия. Имахме своите положения, пропуснахме ги и затова казвам, че не съдиите са основните виновници за нашата загуба", завърши Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация