Тази вечер ще бележим

17:02
Тази вечер ще бележим
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази увереност, че неговият състав най-после ще започне да бележи повече голове и срещата с Кардиф тази вечер е подходяща за начинанието. В последните си четири срещи "артилеристите" имат отбелязано едва едно попадение във вратата на Евертън, дело на Робин Ван Перси в 93-а минута на срещата на "Гудисън Парк".

"На пръв поглед, отбелязването на един гол в четири срещи е доста слабо постижение, но противниците и обстоятелствата в срещите бяха малко особени. Играхме срещу много добре организираните в защита отбори на Уест Хям и Кардиф, а в дербито с Тотнъм бяхме оставени в 10 човека още през първата част. През всичките срещи имахме много възможности да отбележим и да спечели, но за съжаление не успяхме. Ние ще се върнем към резултатната си игра, бъдете спокойни", заяви Арсен Венгер.

В преиграването от ФА Къп тази вечер, срещу тима на Кардиф, "артилеристите" ще са лишени от услугите на Емануел Адебайор и Андрей Аршавин. Тогоанският нападател получи разтежение в срещата срещу Тотнъм и ще е извън игра до края на месеца, докато руският национал няма право да вземе участие в преиграването, защото не е бил част от състава на Арсенал по време на първата среща. Така, в предни позиции Венгер ще може да разчита единствено на Робин Ван Перси, Никлас Бендтнер, мексиканският талант Карлос Вела и възстановения хърватин Едуардо.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brisi
16.02.2009 23:38

КАЗАХ ЛИ,А? ВЕНГЕР КАЗА ЛИ И ТОЙ:3
7:

chambo
16.02.2009 21:41

То няма на къде вече!Не мога да повярвам че Арсенал се снижиха толкова много.Все повече си мисля,че с тази игра ще си останат на пета позиция в класирането.Това мойе да коства много,много на отбора.По този начин много от звездите им може да не останат след края на сезона.Катастрофа би означавало всичко това,като се има напредвид усилията които Венгер положи да изгради този отбор.Ще е много жалко ,ако всичко пропадне.Пожелавам успех на момчетата на Арсен Венгер!

brisi
16.02.2009 20:42

ще бележим тази вечеееееееееееееееееер ......................

fggg
16.02.2009 19:21

артилерията ще извади резервите и ще ни нерват докрая-ПП-Х и КИ-едно на мъка