Петър Чех : 20:0? Ще бъде трудно!

15:08
Петър Чех : 20:0? Ще бъде трудно!
Вратарят на Челси и националният отбор на Чехия Петър Чех разкри, че е разочарован от последните два сезона в личен план, след като е преследван от различни контузии. Травмите извадиха вратаря на лондончани от 38 сблъсъка, което наистина е много разочароващо.

Чехът осъзнава възможността през този сезон неговият клуб да остане без трофей, след като съдбата на титлата в Англия не е в ръцете на "сините", а на финала в Москва се изправят отново срещу Манчестър Юнайтед. Все пак, той се надява, че финалната седмица в Англия може да му донесе така желаната домашна титла.

Стражът също така осъзнава, че вълнението около финала на първенството ще е голямо, а напрежението ще достигне връхната си точка.

"Разбира се, че съм оптимист и за двата трофея! Това са вълнуващи 90 минути, в които ние трябва да победим и да се надяваме Юнайтед да сгреши при визитата си на Уигън. Сигурен съм, че всички хора по стадионите ще имат радиа и ще следят развитието на двете срещи"

"Ние сме на ясно, че трябва да победим Болтън и единственото нещо от което се нуждаем са трите точки"

Относно напомнянето на Жил Смит, който е журналист в сайта chelseafc.com, че ако "сините" победят Болтън с 21:0 ще станат шампиони, вратарят заявява:

"Реалността е, че нашите мачове с Болтън завършват при резултат 1:0 или 2:0. Ние знаем, че ще е трудно те да загубят срещата с 20:0, защото може да изпаднат, а при загуба с по-малък резултат, ще са сигурни за оставането си в елита."

За предстоящото гостуване на Юнайтед, Чех заяви:

"Никога не може да сте сигурни в нещо. Във футбола всичко е възможно. Предстоящите 90 минути на "ДжейДжейБи Стейдиъм" са последният мач за сезона на Юнайтед, в който те ще търсят победата, но аз знам, че Уигън няма да искат да видят как Манчестър празнува на техния стадион и ще се стремят към положителен резултат."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikilandjelo
11.05.2008 22:44

хаха, това интервю също е добро, голям съвет дава вратаря, "Залагайте един или два на нула" , добре че не го послушах и си заложих на хиксчето