\"Сън\": Уволняват Марк Хюз

10:47
\"Сън\": Уволняват Марк Хюз
След поредната разочароваща загуба на Манчестър Сити мениджърът на тима Марк Хюз е поставен под огромен натиск и вероятно в скоро време ще бъде уволнен, съобщава английският таблоид "Сън".

В събота "гражданите" загубиха с 0:2 гостуването си на Портсмут в мач от Висшата лига и пропуснаха добра възможност да се изкачат в класирането. Според медиите на Острова Хюз ще бъде уволнен заради слабите резултати на Сити, които не съвпадат с високите цели и изисквания на богатите арабски собственици на клуба.

Както е известно Манчестър Сити бе доста активен през зимния трансферен прозорец, но отборът продължава да показва колебливи игри и скоро Марк Хюз ще последва съдбата на Луиш Фелипе Сколари в Челси, който наскоро бе заменен от Гуус Хидинк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusi_rusev
16.02.2009 20:30

Тоя трябваше да си иде доста отдавна. В момента има доста свободни треньори така че не виждам защо го държат. По същата причина се чудя защо в Ювентус търпят своя бездарник.

pafata
16.02.2009 14:53

Арабите проявиха доста голямо търпение към този бездарник. Лошото за тях е, че сигурно ще назначат друг бездарник - Сколари.

rado33
16.02.2009 13:39

Време му беше-когато се дават много пари,се очакват бързи резултати,а тях ги няма.

martototo
16.02.2009 12:54

Сега го казвам........ преди който и да е било световен таблойд да зачетне тая тема........ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ АСОЦИЯЦИЙ ЧЕ ФЕЛИПЕ СКОЛАРИ ЩЕ БЪДЕ НОВИЯТ ТРЕНИОР НА СИТИ !!! И аз силно се надявам тези мой разсъждения да са и в главите на собствениците на Сити !!!!

Kalinho
16.02.2009 12:04

Време му беше и на него така и не можа да намери подходящия състав. Дано само новия мениджър залага на Марто и Валери