Анчелоти: Съдията ни поряза, Адриано: Играх с ръка неумишлено

09:19
Анчелоти: Съдията ни поряза, Адриано: Играх с ръка неумишлено
Супердербито на Италия между Интер и Милан предизвика редица коментари и мнения след края на двубоя. Най-дискутираната тема бе съдийството на топ-рефера Роберто Розети, който зачете гол с ръка на Адриано. Двамата наставници Карло Анчелоти и Жозе Моуриньо коментираха срещата и ситуацията в Серия А след снощната победа на "нерадзурите" с 2:1.

"Започнахме доста добре, но физическото присъствие на нападателите на Интер ни дойде в повече. Показахме добър футбол на моменти и въпреки че можеше да губим с 0:3 в резултата, в края трябваше да стигнем до равенството. Бяхме наказани от няколко съдийски грешки, тъй като голът на Адриано нямаше да влезе, ако не бе действието му с ръката. Голът не трябваше да бъде признат. Играта с ръка се видя ясно. Освен това, трябваше да получим и две дузпи. Не можем нищо да направим по въпроса обаче", коментира Анчелоти.

Треньорът на Милан сподели, че титлата вече и нереална цел и "росонерите" ще се стремят да запазят мястото си в тройката.

"Сега вече не можем да очакваме да спечелим титлата. 11 точки изоставане от Интер в тази фаза на шампионата е твърде много. Нашата цел е да завършим в тройката и да се класираме за Шампионската лига", добави още специалистът.

Наставникът на Интер Жозе Моуриньо поздрави Милан за сърцатата игра, която показа, въпреки многото проблеми в състава. При 2:0 в полза на "нерадзурите", червено-черните не се предадоха и бяха близо до изравняването.

"Имахме 2 или 3 възможности да вкараме гол при 2:0 и да сложим точка на спора, но Милан отговори подобаващо, особено с включването на Индзаги, който изглеждаше на 25, а не на 35 тази вечер. Пато и Роналдиньо също бяха опасни в атака, те са качествени играчи. Все още трябва да спечелим 11 кръга, за да си гарантираме Скудетото. Чака ни още много работа. Това са 33 точки и тяхното спечелване няма да е лесно. В добра позиция сме и държим съдбата си в своите ръце, тъй като за Милан и Ювентус със сигурност ще е трудно да вземат всичките си мачове. Тази победа е много важна за нас. В Милан трябва да са с високо вдигнати глави, защото се представиха добре тази вечер", коментира португалецът.

Авторът на първия гол за Интер Адриано пък се оправда, че играта му с ръка е била неумишлена.

"Вярно е, че докоснах топката с ръка, но това бе неумишлено. Исках да вкарам с глава, а ръката ми бе там, където обикновено е в такива ситуации. За мен, това беше неумишлено и всеки, който е видял положението ще се съгласи. Моуриньо ми даде шанс да играя и се надявам, че така ще бъде и занапред. Надявам се голът ми да бъде запомнен като попадението, което ни е донесло шампионската титла", сподели Адриано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolokolo
23.02.2009 09:41

явно някои гледат мачове в полубудно състояние- нямаше никаква игра с ръка -гола си беше напъно редовен.дори бившия съдия номер едно -колина обясни положението-място за спор няма.а жозе е номер1.където е той там е и победата-ман.юнайтед ще бъдат отстранени.

deko1991
16.02.2009 18:59

кое е неумишлено бе отколко метра му я пускат неумишлено било *sick* никой не би си признал

MainEvent
16.02.2009 15:57

И по тази логика, ако ти нашутат топката в ръката от 1-2 метра айде дай фал...... Не може така *wink* .

DoN_vOLen
16.02.2009 13:50

играта с ръка беше напълно както се казва `без да иска` а и интер според мен заслужено взеха 3 точки *stop*

onzzy
16.02.2009 13:26

затова всяка игра с ръка трябва да се свири няма умишлено няма неумишлено няма преценка на съдията игра с ръка-фаул

TOTTU_2
16.02.2009 12:27

Адриано, Адриано *evil* Защо трябваше да вкарваш тоя гол с ръка?!
Ти разби всичко детско в мен.