Гуардиола: Никога няма да се уморя да хваля футболистите си

09:30
Гуардиола: Никога няма да се уморя да хваля футболистите си
„Доволни сме. Беше много трудно да стигнем до тук. Моите футболисти са неповторими. Никога няма да се уморя да ги хваля, защото те са истински боици,“ сподели треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола след вчерашната победа на неговия тим с 2:0 над Порто в мача за Суперкупата на Европа.

„Печелим средно по четири купи на сезон, защото имаме късмета да разполагаме с тези играчи.“

Въпреки супер-успешния старт на сезона, Пеп Гуардиола не смята за сигурна титлата в Испания.

„В тези условия, където ти се налага да играеш на всеки три-четири дни, никой не може да каже дали ще имаме успеха от миналата година. Но тези играчи ще покажат, че спечеленото дотук не е случайно. Една от задачите ми като треньор е да ги накарам да го сторят. Падането става бързо, за секунди, а после връщането на върха е по-трудно,“ предупреди специалистът.

„Но при всички положения, сме доволни – заедно сме само от две седмици, а вече натрупахме отличен актив,“ казва още Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rado4796
27.08.2011 11:35

то кой може да каже нещо против който и да е ще е някой хейтар който гледа мачовете на Барселона за да паднат а не да гледа красивата игра аз сам от Реал но си признавам че барселона е с 2-3 класи от Реал може би този сезон ще бъде още по-оспорван обаче ако Барса играят както миналия сезон няма кой да ги спре *smile* ГЛЕДАХ МАЧА С ПОРТО НЕ БЕШЕ НАЙ-Добрия но пак тики така тики така разцепиха ги тотално ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕШЕН СЕЗОН И НА РЕАЛ И НА БАРСА НО ДАНО ДА Е ЗА РЕАЛ *joking*