Селтик таи надежди да остане в Лига Европа

11:26
Селтик таи надежди да остане в Лига Европа
Селтик загуби ог Сион с общ резултат 1:3 от двете срещи от плейофите на Лига Европа, но шотландците все още таят надежди, че ще играят в груповата фаза на втория по значимост турнир на Стария континент.

Мениджърът на "детелините" Нийл Ленън потвърди, че клубът му е подал официална жалба в УЕФА заради неправомерното използване на играчи и в двете срещи. По-рано ФИФА наложи на Сион трансферно ембарго, което ще бъде отменено най-рано през януари.

 От щаба на Селтик твърдят, че Паскал Фейндуно, автор на два гола за снощната победа с 3:1, е нямал право да излезе на терена. Освен него още четирима играчи, привлечени през лятото, са взели участие в срещите. УЕФА трябва да вземе решение за случая във вторник.

"Ако един клуб нарушава правилата и това остане безнаказано, това означава, че могат да го направят и всички останали. Нямаме проблеми да заменим Сион, ако жалбата ни бъде уважена", сподели Ленън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Est1892
26.08.2011 12:19

Селтик са симпатичен отбор , но се излагат с това което правят сега , жалък опит да влезнат нечестно в групите. Ок да речем ,че мине какво правим ? Момчетата от Сион ги надиграха и ги биха. Те кой си мислят ,че ще бият там ? Харесвам ги ,симпатични са ,но в момента точно са адски слаби и трагични и дори да ги пуснат по милост ще отнсесат 6 загуби и ще си заминат срамвно просто в момента нямат никакъв отбор ,а играта им е под всякаква критика те нямат никакво място в Европа този сезон и има още много да израстват в момента са една жалка и бледа сянка на това което бяха са огромно съжаление.

sasko_bulgaria
26.08.2011 12:11

''Освен него още четирима играчи, привлечени през лятото, са взели участие в срещите'' ха той нали затуй ги взима да играят.

kolio_vg
26.08.2011 11:34

Какво са ви виновни Сион,че вие сте некадърни бе? Дано останат Сион в турнира,не искам да гледам толкова нескопосани отбори като Левски,ЦСКА,Селтик,Рейнджърс и от рода,по-добре глоба да сложат на швейцарците.

frozzzen
26.08.2011 11:42

Така е като не могат да играят тия Селтик да не мрънкат.... Бяха тотално надиграни и няма място за спор.. а и това с играчите е малко тъпо направено.. имаш си играч ще играеш с него както и когато искаш! нема не бил картотекиран не бил не знам си какво... много тъпи правила има! Дано Сион остана!