Тимонов: Играем ли добре, ще победим в Сливен

16:45
Тимонов: Играем ли добре, ще победим в Сливен
Полузащитникът на Ботев Пловдив Тодор Тимонов заяви, че той и съотборниците му не са притеснени от изгубените точки в мача срещу Спартак Варна.

Халфът взе участие на пресконференцията преди мача със Сливен, заедно с Петър Хубчев. Капитанът на "канарите" в първите два мача увери, че отборът тръгва за града на стоте воеводи с единствената мисъл за победа. Ето какво каза Тимонов:

"Друг резултат, освен победа не ни устройва, все пак всички знаем каква е целта пред отбора. Нямаме право на грешка, но дори и да допуснем такава има къде да я поправим, тъй като все още сме в началото на първенството. Едно равенство вкъщи не може да ни обърка сметките. Нормално е да не спечелиш в 1-2 мача, не можем да бием във всички 27 мача. Всичко зависи от нас, ако покажем добра игра в Сливен ще се поздравим с победата. Настроение в отбора има, никой не прави трагедии от равния със Спартак Варна. Ако имахме малко повече шанс, щяхме да вземем мача и нямаше да си ги говорим тези неща сега."

"Не знам дали съм от лидерите на отбора, защото аз също съм млад футболист, другата седмица ставам на 25 години. Нормално е да имам повече игрови опит, защото вече натрупах доста мачове. Според мен нивото на футболистите в нашия отбор е почти изравнено. Разликата идва от изиграните минути на всеки един от нас. Някои от момчетата все още са зелени, но те тепърва ще се изграждат като състезатели.", каза още Тимонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари