Светкавица без египтяните срещу Лудогорец

14:06
Светкавица без египтяните срещу Лудогорец
Тримата новопривлечени египтяни в състава на Светкавица Търговище няма да играят в мача с Лудогорец, съобщи помощник-треньорът на тима от Търговище Радослав Комитов.

Той смята, че играчите са успели да преглътнат тежката загуба от шампиона Литекс и са вперили поглед напред към предстоящата среща със съседите от Лудогорец Разград.

"Ние трябва да подходим максимално концентрирани и мобилизирани за този мач. Няма да си позволим да се отпускаме нито за минута през целия мач – всички 11 и тримата, които евентуално ще влязат", каза Комитов.

Той каза, че Светкавица познават отбора на Разград и знаят как да построят играта. Въпреки, че футболистите от Разград са на много високо ниво, търговищенци ще направят възможното да им противодействат. "Ще се опитаме да използваме слабостите им, макар и те да са малко", каза още Комитов.

Тримата египтяни, които вече са част от отбора на Светкавица са в родината си, за да оправят документите си. Според помощник-наставника е малко вероятно те да успеят да се включат срещу Лудогорец. Двама украинци са на проби в Търговище. Те са от втородивизионни отбори и ще участват в контрола срещу Спартак Варна идната седмица. От клубното ръководство подготвят и проверка с Литекс, но все още не се знае кога ще се състои.

"Нашите слабости са в почти всички линии, защото отбора в момента се гради и няма още синхрон. Надяваме се с всеки изминал мач състоянието да се подобрява. Най-вече футболистите трябва да се отърсят от напрежението, че са в А група и да започнат да показват това, което могат", обясни Комитов.

На въпрос дали липсват играчите на Светкавица, които вече не са в отбора, той изрази лична позиция, че се усеща отсъствието им. "Според мен щеше да е добре да останат в отбора, но не бих могъл да коментирам този въпрос", завърши Комитов. Той допълни, че новите попълнения се адаптират постепенно, но още всички играят под възможностите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация