Радуканов: Дано феновете на ЦСКА напълнят стадиона в четвъртък

16:41
Радуканов: Дано феновете на ЦСКА напълнят стадиона в четвъртък
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов призна, че в отбора му има натрупана умора след последните мачове. Наставникът на "червените" се надява футболистите да се възстановят за реванша със Стяуа в четвъртък, информира БТА.

"Натрупа се много умора в отбора. Правим всичко възможно да възстановим играчите за мача в четвъртък. В ЦСКА винаги иманапрежение, няма как да бъде иначе. От нас се очаква във всеки мач да бием с по 5:0, но това няма как да стане. Гоним високи цели и най-важното е, че имаме 9 точки от 3 мача в първенството. Има още какво да се желае от играта ни", коментира Милен Радуканов след прибирането на отбора от Каварна.

Треньорът на "армейците" вече прави планове за бъдещето, тъй като не очаква да се задържи прекалено дълго на горещия пост начело на 31-кратните шампиони.

"Няма да съм треньор на ЦСКА 10 години. Ще дойде момент, когато шефовете няма да са доволни от мен. Може някой ден да няма резултати и тогава ще се разделим. Аз искам да се развивам и затова ще направя специализация в чужбина след време", каза Радуканов.

"Важното е да победим Стяуа с 2:0 в редовното време, а след това да ги отстраним в продълженията. Надявам се стадион "Васил Левски" да бъде пълен. Обичаме да играем пред пълен стадион, адреналинът е друг. Имаме сили да отстраним Стяуа, призовавам нашите фенове да дойдат да ни подкрепят", завърши наставникът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mamavi_Daebagov
23.08.2011 15:21

Не за пръв път ставам свидетел на пристрастност от страна на уинър.бг !

glupender
23.08.2011 00:54

а бе ти срамежливо говедо виждал ли си.*beer*

red_gendo
22.08.2011 23:13

За пръв път ставам свидетел на пристрастност от страна на уинър.бг ! Супер грозна картина се очерта - Издънката на Гонзо с изказванията за ,,разбирачите" в сектор Ам тук не се споменава никъде докъде по всички спортни сайтове които се уважават и въприемат за такива, тази новина тип гаф е на първо място ! От кого го пазите? Знаете какви ще са коментарите тук, но те са предпоставка за влошения климат в отбора на левски. Издънките му край нямат и те трябва да се отразяват каквито са - безпристрастно ! Вие ги прикрихте по този начин, което за мен е пристрастна журналистика. Вече ми е ясно , е уинър е синя медия и нито едно друго твърдение не може да ме убеди в противното ! Срамувате ли се поне малко се питам ?