УЕФА реши отново да санкционира Венгер

13:50
УЕФА реши отново да санкционира Венгер
Наставникът на Арсенал Арсен Венгер беше наказан да не стои на резервната скамейка на отбора за два мача от европейските клубни турнири.

Причина за това е непристойното поведение на френския специалист по време на двубоя на англичаните с Удинезе от квалификациите в Шампионската лига миналата седмица. Както е известно, Венгер даваше наставления по телефона на своя асистент Пат Райс, въпреки че наредбата на УЕФА му забраняваше подобни действия, докато изтърпява наказание.

"Артилеристите" спечелиха с 1:0 в Лондон, а реваншът е тази седмица.

Мениджърът на Арсенал получи последно предупреждение след мачовете на отбора с Барселона от Шампионската лига миналия сезон. Тогава французинът обвини съдиите, че помагат на каталунския гранд.

От УЕФА съобщиха, че Арсенал ще бъде глобен с 10 хиляди евро заради поведението на Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
22.08.2011 14:56

Шокиран съм!!!*lol**lol* Това беше ясно, че ще се случи - очевадно е, че УЕФА мрази Арсенал също толкова колкото и ФА.Не разбирам защо просто не измислят някакво смешно оправдание и да закрият ФК Арсенал...Баси простаците!!!

bobo789
23.08.2011 13:39

ти за кои то4но специалист се помисли бе тиквеник.венгер е признат от куп специалисти за наи добрия треньор за последните 10 години а ти каза колко е сме6ен.колкото до реването и класата на отбора е друга тема.

Topec
22.08.2011 18:58

на 100% съм съгласен с теб

nevermind27
22.08.2011 18:39

И какво сега - понеже фенчетата и ръководството на Арсенал постоянно реват и се оплакват колко са онеправдани като вдовица за х.й, затова да променят правилника и да напишат, че за футболистите и ръководството на Арсенал санкции няма да се налагат... Смешници, жалки ревльовци - все някой друг им е крив, въпреки че в 99% от случаите вината е на треньора или на футболистите... Откакто френския некадърник е в този клуб всички в него са станали женчовци - все хленчат като пу.ки - пфу, жалка история...

Gareth_Bale12
22.08.2011 14:19

Малко ме е яд за Венгер,защото и без тва Арсенал хич ги нема ами срещо Удинезе няма да може да им дава наставления,освен ако не намери друг начин пак да изиграе УЕФА.

Unbeatable_fen
22.08.2011 15:11

Няма да намери.Пат Рай трябва да се оправя в това трудно положение а в Фриули няма да им е лесно на Арсенал!