Невил: Националният отбор на Англия е губене на време

16:28
Невил: Националният отбор на Англия е губене на време
Англия няма шанс да спечели голям турнир в следващите 10 години, тъй като страната не произвежда достатъчно добри играчи, смята бившия английски национал Гари Невил.

Невил, който се оттегли от футбола миналия сезон с близо 600 мача за Манчестър Юнайтед и 85 за Трите лъва, каза, че неговата лична кариера в националния отбор е било "губене на време".

"В нашата страна имаме футболна култура, която се базира на силата на играчите, но аз не виждам да постигнем нещо значимо в следващите 10 години. Страхувам се, че имаме още много неща да вършим преди да постигнем голям успех. Съжалявам играчите на Англия, към които има огромни очаквания да са добри, понякога дори прекалено добри", написа Невил в автобиографията си "Червено".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jutvarq
21.08.2011 17:43

Пффффф не ви ли омръзна ааа с глупостите ,било губене на време.......това е привилегия за един футболист на острова..........никога това нещо няма да излезе от устата на играч като Невил........смешници застреляйте се

Lahm_Munchen
21.08.2011 17:37

*lol**lol* Щом вече и футболистите им разбраха колко са зле горките, значи наистина този оТбор си е трагедия.

blushcho
21.08.2011 17:28

Това е лъжа Невил не е казал тези думи аз поне не вярвам ...

mincho97
21.08.2011 16:48

Гари ти не си добре. Англия има едни от най-класните футболисти и то на всяка позиция. Харт е страхотен вратар и аз лично смятам че вече е един от най-добрите вратари в света. Ашли Коул е много добър ляв бек същото е и за Глен Джонсън само че той може да играе и като десен и като ляв бек. Тери и Рио са едни от най-класните централни защитници в света. Йънг и Уилшър са също добри на своите позиции. Англия има нападател от световна класа в лицето на Рууни. Така че не виждам защо да не постигнат нещо голямо. Бърка ги само че в Англия няма зимна пауза и играчите се изморяват.

beckham_07
21.08.2011 16:42

Пак изкривяване на истината.Невил няма да каже такова нещо.Той знае какво е да играш за "трите лъва". Само компроментират с такова заглавие !!!!!!! *devil*