МакКлийш доволен и горд от топлия прием на "Вила Парк"

12:38
МакКлийш доволен и горд от топлия прием на "Вила Парк"
Мениджърът на Астън Вила Алекс МакКлийш не скри вълнението си, гордостта и радостта от факта, че запалянковците го посрещнаха радушно в първия му мач на "Вила Парк", вчера срещу Блекбърн.

Назначението на МакКлийш през лятото предизвика много вълнения сред запалянковците на Астън Вила, след като дотогава специалистът бе начело на градския конкурент Бирмингам. Шотландецът сега е уверен, че неприятностите вече са в миналото, особено след убедителната победа с 3:1 над Блекбърн.

"Пресата обича да раздува всичко и преди мача писаха, че твърде много се вълнувам от дебюта си на "Вила Парк", но това не е така и такива определения не ми харесват. С огромно нетърпение чаках възможността да изляза на трибуните и това бе момент на голяма гордост за мен самия и семейството ми. Както всеки друг мениджър на тази планета, аз длъжен да постигам резултати. Снощният бе отличен, показахме и добра игра. Разбира се, това е само началото на сезона, но имаме 4 точки след два мача и ако продължаваме да прогресираме, можем да проведем добра кампания", коментира МакКлийш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари