Светкавица: Не сме обречени срещу Литекс

11:41
Светкавица: Не сме обречени срещу Литекс
Без излишни емоции и притеснение, въпреки някои неочаквани промени в състава, футболистите на Светкавица Търговище се готвят за предстоящия мач с шампиона Литекс.

"Капитанът Румен Стоянов, който се контузи преди мача с Миньор, тренира през седмицата на облекчен режим и е под въпрос. Другият централен защитник, с когото разполагаме, е пристигналият тази седмица от Лудогорец Георги Георгиев, но той пък е назад с подготовката. Нападателят Тихомир Кънев е трайно контузен. Неочаквано ни напусна Николай Вълев и никой все още не може да каже къде е. Предполага се, че ще продължи да играе в чужбина. До седмица ще се реши и съдбата на тримата египетски футболисти, които тренират с отбора. Те показват добри качества, но лошото е, че нямаме възможност да ги видим в игрова обстановка. Хубаво е, че изтичат наказанията на Невен Венков и Венцислав Йорданов", заяви помощник-треньорът на Светкавица Радослав Комитов.

"Всички смятат, че сме обречени срещу Литекс, тъй като сме новаци в групата, а не е тайна, че имаме и много кадрови проблеми в състава. Но ние ще отидем и ще си изиграем мача максимално концентрирани и ще покажем, че това не е така. Несериозно е да кажа, че отиваме в Ловеч за победа. Никой не очаква от нас това, така че ще играем освободено и дано да успеем да покажем най-после възможностите си", заяви асистентът на Пламен Донев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jutvarq
21.08.2011 12:35

Изобщо не знам какво правите в А Група най много само да дарявате точки и да си напълните касичката от продадени мачове иначе друго няма да направите

DEMOLiTiON
21.08.2011 13:15

Или ШЛ ? ------------ Баскервилес_дог, махни си логото моля те, само се излагаш с тия тъпи коментари..

teodorta4ev
21.08.2011 12:37

За ЛЕ ли се готват ?

Baskerviles_dog
21.08.2011 12:32

не сте ама друг път вие отбор от В група нема биете камоли Литекс.