Харгрийвс: Ние сме господари на съдбата си

08:56
Харгрийвс: Ние сме господари на съдбата си
След дълга и изтощителна битка за върха в Премиер Лигата, Оуен Харгрийвс призова своите съотборници да се подготвят за още една последна битка, и да грабнат отново
титлата след двубоя срещу Уигън в неделя.

Бившият съотборник на Харгрийвс в Байерн Мюнхен, Михаел Балак твърдеше, че за играчите на Юнайтед това ще бъде най-дългата седмица от техния живот. Твърденията от страна на халфа на Челси за напрежение върху играчите на Манчестър са опит за психологическа война, но Харгрийвс не обръща особено внимание на всичко това.

"Докато съдбата е в нашите ръце, то ние няма от какво да се притесняваме толкова много", каза той пред МЮТВ.

"Ние сме изпълнени с доверие. Ние вярвахме, че ще победим Уест Хям, защото се представяме повече от успешно у дома. След победата над Астън Вила за Уигън този мач няма кой знае какво значение, но за нас той означава всичко."

"Имаме 90 минути, в които трябва да стоим добре на терена. Предвид това, че в средата на седмицата нямахме мач, то не ни остава друго освен да тренираме здраво и да бъдем наистина готови за неделната среща."

Необходимостта от победа в последния мач от сезона не е нещо ново за английския национал. През сезон 2000/01, Харгрийвс помогна на Байерн да победи Шалке 04 по един изключително драматичен начин и така да триумфира с титлата в Германия.

"Ние работихме упорито през целия сезон. Не само играчите, но и персоналът. Времето и енергията, които всеки отделя за клуба го правят така специален. Така че, ако ние спечелим лигата за тях ще бъде фантастичен момент. Ние ще излезем на терена в неделя и ще покажем всичко на което сме способни в тези 90 минути."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация