Любо Пенев отрязал Рекреативо, иска тим от Примера

09:11
Любо Пенев отрязал Рекреативо, иска тим от Примера
Любослав Пенев е имал среща с испански мениджър в София дни преди мача с Динамо Киев, разбра "Тема Спорт". Според запознати, той е разговарял с представител на тима от Сегунда дивисион Рекреативо. Отборът от Уелва иска да ангажира Ел Голеадор.

Самият Любо на няколко пъти обяви в публичното пространство, че е търсен от Испания и че някой ден ще работи там. Засега обаче той ще се съсредоточи върху действията си в Литекс, тъй като е отхвърлил предложението. Легендарният голмайстор е обявил, че Сегунда е ниска летва и иска да се хвърли направо в дълбоките води на Примера дивисион.

Работата му в Ловеч обаче може да не продължи дълго. След поредния провален опит ловчанлии да се доберат до групи в евротурнирите постът му започнал здраво да се клати.

Благодетелят на шампионите Гриша Ганчев вече му е поставил ултиматум. Четири последователни победи над Светкавица днес, срещу Славия в София, срещу Черно море в Ловеч и най-важният мач срещу Левски на "Герена". Само тогава съществувал някакъв шанс Пенев да продължи да води Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация