Радуканов: С тази игра няма да имаме проблеми в България

11:04
Радуканов: С тази игра няма да имаме проблеми в България
"Трябва да гледам пак мача на видеозапис и ще коментирам повече. Но не смятам, че сме играли толкова слабо през първото полувреме - каза треньорът Милен Радуканов, цитиран от "Труд". - Стяуа Букурещ спечели днес с традициите си. В последните седем години винаги е в групите на някой от евротурнирите. Това е разликата от ЦСКА. Личи си европейската класа. Играха скоро полуфинал в Лига Европа. През второто полувреме ние дори бяхме по-добри. Имаме много да наваксваме именно в традициите.

Шансове за класиране винаги има. Докато реферът не даде край на втория мач, ще се надяваме. Искрено вярвам, че можем да ги отстраним. Не деля отбора на защита и нападение. Когато губим, губи целият отбор. Стигне ли се до провал, виновни са всички начело с треньора и после играчите. Няма грешки на един или друг, има грешки на всички. Дано мачът се отрази добре на ЦСКА. За нас беше голям опит. Ако показваме тази игра в българското първенство, няма да имаме проблеми.

Не беше грешно решение да заложим в защитата на Денис Халилович. Той се справи добре в дебюта си. Грегъри Нелсън не беше готов да изкара цял мач. Затовазапочнах с Румен Трифонов на негово място. Исках, когато Стяуа са по-уморени, да влезе Нелсън."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IvanoRonaldo
19.08.2011 15:17

мисля 4е цска има шанс да се класира цска игра много добре и аз като привържаник на цска съм доволвн от предтавянето на отбора мисля 4е в софиа цска 6те играе дале4 пове4е и 6те накаже стяуа можем самоо да съжеляваме за 90 тата мин когато зику не оспя да вкара от 2 метрра но не трябва да го виним все пак в него напрежението бе6е наи голямо но мисля 4е в софия тои 6те се реван6ира и цска 6те ни зарадва с добра игра и класиране в лига европа успех

Unbeatable_fen
19.08.2011 13:58

Аз не видях нищо хубаво в играта на ЦСКА.Стяуа започна много по-добре срещата и единствено нашите играха пред 20-те минути на второто полувреме.Останалото Стяуа контролираше двубоя.И няма да има проблеми в България просто защото тук нямаме силна конкуренция.Левски са слаби този сезон поне за сега зле започнаха Литекс се издъни както винаги в Европа и в родното първенство не върви добре.А за другите конкуренти който ще се намесят ще са изненада.Да видим

livpooll
19.08.2011 12:13

Защо в България всеки иска да стане шампион,после в европа ни правят за смях който от дето ни хване

velinovv
19.08.2011 12:00

Според мен няма да имат проблем в родното първенство, защото просто няма конкуренция тази година, а те имат най-конкуретния и скъп отбор (на всеки пост минимум по 2ма равностойни играчи). Левски направиха доста слаба селекция (нямат дори 2ма чисти централни нападатели), Литекс продадоха няколко стойностни играчи и не мисля, че ще са на ниво. Най-вероятно ще се "насладим" на поредния посредствен сезон в А група. После как няма да ни бият румънци, словаци, македонци, украинци и пр. Ами те хората отдавна са създали конкурентни първенства, стадиони, школи и пр. То и при националите си личи - Беларус вече за нищо ни нямат, Румънците сигурно ще ни спукат ако играем с тях, Словаците на последното световно се представиха доста добре (отбор дебютант ако не се лъжа), пък какво остава за големите имена във футбола. Така че колкото и да си чешем езиците и да ни са големи мераците, реалността е съвсем различна - БГ футбола е посредствен и слаб.

kolio_vg
19.08.2011 11:21

Кофти резултат е 2:0,ЦСКА са опряни до стената и не трябва да допускат гол,защото тогава става страшно и трябва да вкарат 4,за да се класират. Успех!

frozzzen
19.08.2011 11:09

Aбе вие гледайте да биете тука с 3:0 или 4:0 и да се класираме не ми говори за Българското първенство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@