Радуканов: Стяуа ни победи с традиция и опит

08:31
Радуканов: Стяуа ни победи с традиция и опит
Стяуа Букурещ ни победи с традицията и опита, който има в Европа, сподели треньорът на ЦСКА Милен Радуканов след загубата с 0:2 от румънския гранд.

"Традицията си каза своята дума. Отборът на Стяуа има страшно много опит в Европа. Както знаете румънците през последните седем години играят в групите на Шампионска Лига и Лига Европа. Това е причината да ни победят в днешния двубой", каза Радуканов.

"Не мога да виня защитниците за допуснатите голове. Когато ЦСКА губи, загубата е на целия отбор. Според мен Халилович бе най-правилният избор, но се видя, че още не се е стиковал с Коце Стоянов. Оттам идваше неразбирателството между двамата. Шанс има. Няма да се предаваме, все пак има още един мач и той е в София. Трябва да направим всичко възможно да отстраним Стяуа", добави още треньорът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peter1985bg
19.08.2011 10:35

Левскарчета, злобейте си в темата за Спартак Търнава. Видя се, че ЦСКА не им отстъпи по нищо, освен по головете, но злобата и огромното желанието ЦСКА да отпадне, след резила на вашите, ви изкривява реалността. Не казвам, че е кой знае какъв треньор, но Стяуа не е Маталург (Скопие):
"през последните седем години играят в групите на Шампионска Лига и Лига Европа"

kolio_vg
19.08.2011 10:13

Нямаш рутина пич,за да водиш ЦСКА до големи успехи(левскар съм).

betelina
19.08.2011 10:10

започва се, мога да заложа, че най-късно другата година и тоя смешен треньор ще изхвърчи и няма да го чуем повече, смешкото се взе много на сериозно и е време да слезе на земята, никой няма право да обижда феновете, Радуканов палячо*cards*

Vratarchety
19.08.2011 09:47

Хайде оправданията традиция и опит ли е че оставихте 3 защитника срещу 5 атакуващи футболиста , традиция и опит ли е че 3 човека бягат назад и няма кой да атакува оня манг*л който ви вкара 2-рия гол !!! Хайде стига глупости !!! Традиция и опит ли е че новата ви свиня в колекцията оня мамалигар не може да вкара от 2 метра