Хъл Сити разтрогна договора с Джими Булард

17:11
Хъл Сити разтрогна договора с Джими Булард
Хъл Сити разтрогна контракта с 32-годишния полузащитник Джими Булард, а футболистът вероятно ще обжалва това решение.

През юли от ръководството на "тигрите" съобщиха, че Булард е отстранен от състава за нарушаване на дисциплината. Официално детайли за провинението не са съобщени досега, но се смята, че халфът е нарушил много грубо режима по време на предсезонния тренировъчен лагер на тима в Словения.

"Мога да потвърдя, че клубът реши да разтрогне договора с Джими Булард. Футболистът може да обжалва това и всякакви коментари на този етап ще бъдат неуместни. Разбираме, че този въпрос предизвика значителен интерес, но ние продължаваме да действаме професионално и за интересите на клуба. Хъл Сити продължава да е фокусиран в развитието на сегашния отбор и ще приложи всички усилия, за да бъде сезона позитивен както на терена, така и извън неговите предели", се казва в официално комюнике на клуба.

Булард стана рекордно попълнение в клуба през януари 2009 г., когато бе закупен от Фулъм за 5 млн. паунда. Той също така бе най-високо платения играч на тима със седмична заплата от 45 000 паунда, а до края на контракта му оставаха още две години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vratarchety
18.08.2011 23:22

Е най-сетне се оттървахме еми като прави глупости така става отстранихме го по едно време после пак *lol*