Връщат Мъри Стоилов в Литекс?

09:44
Връщат Мъри Стоилов в Литекс?
Слабите резултати на Литекс напоследък и най-вече безличната игра на тима са накарали боса на клуба Гриша Ганчев да скастри здраво старши треньора Любослав Пенев. Двамата са имали едночасов разговор в съблекалнята след резила с Видима (1:1). Тогава само измислена дузпа в края спаси "оранжевите" от загубата в Севлиево.

След конското към Любо, благодетелят на шампионите е погнал и част от играчите. Най-много от гнева му са отнесли националите Петър Занев и Николай Бодуров. Гришата е останал разочарован от пиянския скандал при трикольорите, в който според запознати и двамата са участвали, както и от слабата им игра в Минск. По думите му с постъпката си те само петнели името на Литекс.

Нахокани са били и някои от чужденците, които явно не осъзнавали какво означавало да играеш за ловчанлии. Фактът, че дните на Пенев начело на Литекс са преброени, накарал Ганчев да започне да мисли и за негов евентуален заместник. От няколко дни в Ловеч усилено се говори, че главният мениджър Стойчо Стоилов настоявал пред Гришата да махне Любо.

Босът на шампионите бил готов да върне Станимир Стоилов, който бе отстранен след резила с БАТЕ Борисов и домакинска загуба от Пирин преди две години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

likata
18.08.2011 21:26

хахах НаЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ГРИШАТА.

fut_prof
18.08.2011 17:42

Имаме си поколение от "футболисти", които не са никакви футболисти.
Днешно време повечето момчета се захващат с този спорт, заради парите които се печелят и знаят че трябва да бъдат малко по-добри от масата и са готови за големите отбори в БГ където се дават и по-добри заплати.
На всеки е ясно, че с заплатите които получават могат да си позволят по охолен живот, който инак не биха имали възможността да постигнат,а на тъй наречените футболисти това им е още по ясно, затова и футбола ни е в окаяно положение.
Вината не е в треньорите и никога няма и да бъде, т.е. няма как да стане този номер, да се вини някой от който на практика зависи представянето на отбора индиректно.Още повече пък да се търси вина в футболно ръководство от типа БФС или самите ръководители в отделните отбори.
Пример: Какво е виновен един икономист, който е прост чиновник и отговаря за финансите в даден клуб, че същия не играе никакъв футбол.Да не би да се очаква, такъв човек да сложи бутонките и играе вместо тези които трябва?????*cool*
Футболистите са също спортисти, а в БГ липсват точно такива ИСТИНСКИТЕ СПОРТИСТИ и тази практика ще продължи още дълго време.
Спортист лесно не се става, иска се много лишения,харктер, тренировки до спукване и прочее. *wink*

fen_BG111
18.08.2011 12:24

дано да се върне , защото мисля ,че този треньор е най-добрия български в момента.

litex_forever
18.08.2011 14:46

Въпреки, че е постигнал много с Левски аз лично не искам да става той треньор на нашия отбор, ако Любо си отиде! *stop* Видяхме, когато беше треньор на нашия отбор какво направи в мачовете с Левски и другите софийски отбори.*confused*