Ясен: Не съжалявам за престоя на "Герена"

09:25
Ясен: Не съжалявам за престоя на "Герена"
Бившият старши треньор на Левски Ясен Петров заяви в интервю за "Тема Спорт", че няма как "сините" да не върнат публиката си и това ще стане съвсем скоро. Според него, с отпадането от Лига Европа се увеличават шансовете на отбора да се пребори за шампионска титла.

"Миналата година по това време имахме възможност да седнем на два стола, но се подхлъзнахме", каза Петров, като се аргументира с факта, че в момента българските тимове като цяло не са подготвени да играят еднакво успешно на два фронта и в сгъстен цикъл.

По негово време в Левски са искали да привлекат офанзивния полузащитник на Локомотив Пловдив Даксон да Силва. Бразилският техничар обаче не пристигна на "Герена", тъй като ръководствата на двата клуба не са стигнали до споразумение за цената.

" Левски бе най-доброто място за мен. Не съжалявам за нито един ден на "Герена", каза още бившият наставник на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ergin72
18.08.2011 22:22

Това е грешката на българските грандове , ако не спечелят купа веднага смяна на треньора , продаване на играчите . Не оставят да се сработи отбора като цяло и точно заради това според мен българските отбори нямат успехи в Европа ! *wink*

brickbat
18.08.2011 15:17

Не е виновен Батков или Чорни, без значение, там който и да дава парите, защото в Левски се дават най - много пари в България, базите им са на - по добро ниво от на останалите отбори и за трансфери също се дават много пари на фона на останалите. Виновни са тези които са в т.нар. спортно ръководство, защото те казват кои играчи да се вземат и кой треньор да бъде уволнен и назначен. Така, че вината е тяхна, по - конкретно на Гонзо. Ето и този сезон - с изключение на Арс нямаме друг качествен нападател, в защита не се намери наистина добър защитник, а можеше да се купи един Живко Желев например, плеймейкър няма да имаме ако Дарко напусне а това е много вероятно да стане, защото и на него вече не му се играе, а този пост за мен е с най - голямо значение за играта на един отбор. Този сезон според мен ще бъде още по - труден от предишния и за да стане Левски шампион, трябва да се вдъхне увереност на тези момчета че са отбор и че заедно могат да побеждават, вероятно и трябва да заиграем с 2-ма нападатели а не 4-5-1, защото нямаме Рууни или Вия в нападение, а това нещо трябва да го направи Гонзо, не Батков.

velinovv
18.08.2011 11:38

Много добре го знаем Батков как не може да преценява нещата- уволнява треньори за щяло и нещяло. Най-голямата му грешка, лично за мен, беше още след влизането в ШЛ, когато трябваше да продаде "звездите" си - Мечо, Топчо, Томаш и др. Тогава цените им бяха добри и имаше интерес от други отбори. Още тогава трябваше да почне да се гради нов отбор, защото се видя, че тогавашните играчи са стигнали един вид тавана на възможносттие и мотивацията си. Самите пари спечелени от ШЛ, не съм сигурен колко добре са се инвестирали, можеше да послужат за началото на добри школи за младите, защото без школи няма печалби от играчите. От там насетне всички знаем колко лошо се развиха нещата и дори онази титла на Левски при Велев, не изчиства падението, което Левски показва от тогава!

holliwood
18.08.2011 09:50

Добър треньор беше*beer* според мен ако батков го беше оставил и този сезон Левски щеше да бъде далеч във по-добро положение защото един треньор трябва да получава доверие и така тои щеше може би поне според мен да изгради един стил на игра и през тая и следващите години резултатът щеше да бъде на лице*stop*.Ама така като само си сменят треньорите няма да го бъде .Собственицити да не мислят че един треньор може да направи някаква си магия и отбора да спечели всичко за един сезон*sad*.За целта трябваше тоя батков да го остави поне оше 2-3 сезона и тогава може би Левски със лекота щяха да спечелят първенството и щяха да направят нещо ЛЕ или ШЛ*scared*.Ама така е това е българския футбол.Дори МОУ не успя да направи нещо значително във РЕАЛ МАДРИД и ето сега във втората си година видяхме един доста по-различен отбор от миналата година*smile*.важно е един човек да притежава едно качество ТЪРПЕНИЕ и тогава ще се показва ефекта които така желаят хората*stop*.Извинявам се за допуснати правописни грешки и др.*confused*