Одензе изненада Виляреал на свой терен (видео)

23:45
Одензе изненада Виляреал на свой терен (видео)
Датският Одензе постигна изненадваща победа като домакин с 1:0 над Виляреал в първи мач от плейофния кръг на Шампионската лига.

Единственото попадение в срещата падна в 84-а минута, когато Андреасен се възползва от грешка на бранителя Кристиан Запата и даде ценна преднина на своя тим преди реванша.

Видео от мача вижте ТУК!

В друг двубой от тази фаза на турнира Динамо Загреб разби Малмьо с 4:1 като домакин и вече с единия крак в групите на най-престижния европейски клубен турнир.

Макаби Хайфа също постигна домакинска победа, надвивайки Генк с 2:1. Преди почивката израелският тим водеше с 2:0, но в 61-а минута Барда върна едно попадения и даде надежди на белгийците за реванша.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
18.08.2011 09:20

Сега още ли ще говорите, че испанските отбори след Реал и Барселона били силни. Ето какво стана Арсенал в криза победи хита на миналата година в Италия - Удинезе, а Виляреал, отбор който е доста сплотен и тези играчи са заедно вече 3-4 сезона не можаха да бият втория в Дания - Одензе. Гледах абсолютно целия мач, испанците имаха много възможности, контролираха мача, вероятно на реванша ще ги бият с 4 на 0, но миналата година Арсенал незаслужено беше отстранен от Барселона, дали Виляреал би се добрал до нещо повече от две почетни загуби от Ман Сити, Челси или МЮ? Не и със снощната игра. Оставете Лига Европа, там "почти всичко" е уговорено и големите отбори не си дават зор да играят, особено английските.

bacardy_breezer
18.08.2011 16:50

А мача на Арсенал гледа ли ? Удинезе ги направи СМЕШНИ. И за каква криза говориш ? Ако продажбата на ключови футболисти е признак за криза, то значи, че и Удинезе, които продадоха Запата, Инлер и Санчез също са в криза *wink*

Zlati_951
18.08.2011 12:46

това ,че не можаха да ги бият не означава ,че са слаб отбор. Ще видиш на реванша ,че ще ги смачкат