Висла надви Апоел в зрелищен мач, Генков игра 90 минути (видео)

23:37
Висла надви Апоел в зрелищен мач, Генков игра 90 минути (видео)
Цветан Генков бе титуляр за Висла Краков при победата на полския тим с 1:0 като домакин на Апоел Никозия в първи мач от плейофния кръг на Шампионската лига.

В равностоен двубой, в който и двата тима имаха няколко чисти положения за гол, Висла, която отстрани Литекс в предишния кръг на надпреварата, успя да реализира една от своите възможности за гол.

В 71-а минута при една атака на скорост на домакините от Полша Нунез с пас по земя намери Малецки по десния фланг, крилото на Висла навлезе в наказателното поле, финтира противников играч, нагласявайки топката на левия си крак, след което отправи мощен удар по диагонала и разстреля Киотис.

Двайсет минути по-рано Маор Меликсон бе нацелил напречната греда на кипърския тим след удар от пряк свободен удар.

В края на първата част пък Цветан Генков имаше претенции за дузпа, след като бе повален в наказателното поле след едно единоборство с Киотис. В конкретната ситуация реферът прецени, че вратарят на гостите е играл с топката и не даде единайсетметров наказателен удар за Висла.

В последните минути на срещата гостите упражниха натиск пред вратата на Висла, но не стигнаха до гол и ще се опитат да обърнат развоя на мача в реванша.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Unbeatable_fen
17.08.2011 23:49

Всеки отбор елиминирал наш съперник в ШЛ последните години влиза в групите.И тази година ще е така Висла Краков ще влезне в групите на ШЛ!

Zlati_951
18.08.2011 12:47

Не е много сигурно с тоя 1 гол само