Морати: Снайдер остава при нас, точка по въпроса

16:53
Морати: Снайдер остава при нас, точка по въпроса
Уесли Снайдер остава в отбора на Интер и няма да преминава в Манчестър Юнайтед, обяви президентът на "нерадзурите" Масимо Морати.

Морати обаче призна, че е много вероятно, след като Снайдер остава в Милано, Самуел Ето'о да бъде продаден на Анжи Махачкала. Президентът на Интер сподели за "Газета дело Спорт": "Казаха се доста неща за Уес. Няма значение дали Ето`о ще остане при нас или ще напусне клуба. Снайдер бе недосегаем преди ситуацията с Ето`о, а сега, когато Самуел най-вероятно ще си тръгне, това важи още повече. Казано накратко, Снайдер няма да ходи никъде!".

Относно евентуалният трансфер на Ето'о в Анжи, Морати сподели: "Той наистина ще ми липсва, ако нещата се получат. Не само като играч, но и като човек. Той е прекрасно момче и отличен футболист. Всички наши играчи трябва да се учат от него на истински професионализъм. Такава оферта трудно се отказва. Финансовият феърплей обаче не е шега - който не уважава параметрите, изхвърча от европейските турнири".

Морати отхвърли все пак варианта Карлос Тевес да се озове в Интер, но призна, че клубът има интерес към Диего Форлан и Езекиел Лавеци за евентуален заместник на Ето'о. Той добави: "Дали Тевес ще бъде заместникът на Самуел? Не смятам, че ще можем да го вземем. Форлан? Лавеци? Това са имената, върху които работим - наблюдаваме, проучваме обстановката, ще видим. Разговарях със собственика на Наполи за Лавеци, но няма нищо сериозно. Джузепе Роси? Не сме мислили за негово привличане, тъй като търсим играч с различни характеристики".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация