Радуканов: Извинявам се на футболната общественост в България

11:27
Радуканов: Извинявам се на футболната общественост в България
Искам да се извиня на футболната общественост в България, онзи ден на мача с Черноморец се държах малко непристойно, заяви наставникът на ЦСКА Милен Радуканов при излитането на отбора за Клуж за двубоя със Стяуа от Лига Европа.

Камерите на мача ЦСКА - Черноморец уловиха как Радуканов псува след победното попадения за "армейците", дело на Янис Зику. "Бях ядосан малко по време на мача с Черноморец. Майка ми ме е учила, че когато сгрешиш трябва да се извиниш и затова използвам възможността да се извиня на футболната общественост в България. Онзи ден се държах малко непристойно. Искам да се извиня и на феновете на Черно Море, че след мача казах, че ние сме на първо място в класирането, а всъщност бяха те. Думите след гола бяха към мен си самия, не знам дали има треньор в света, който да не се ядосва по време на мач и да не псува. Не бяха към Херо, аз се познавам с него отдавна, даже той ме викна в националния отбор за единствения ми мач", сподели Радуканов. Той разкри, че за утрешния мач със Стяуа "червените" са картотекирали защитника Денис Халилович. "Целта пред ЦСКА е да отиде да играе добър футбол и да измъкне добър резултат. Видяхме ги, гледахме им последните мачове, разгледахме и допълнителна информация. Искам ЦСКА да играе спокойно, убедено, със самочувствие срещу такъв голям европейски отбор. Бекали е президент на Стяуа, нормално е да прогнозира 2:0 за тях. Аз не обичам да правя прогнози", каза наставникът на ЦСКА. "Винаги има какво повече да се желае, трябва да се работи, нито един отбор не може да бъде перфектен. Вече работихме доста време заедно, така че се надявам да сме изчистили повечето грешки, които допуснахме в последните мачове. Знаете лошата новина за Апостол Попов, който ще трябва да претърпи операция. Други контузени няма", допълни Радуканов. За големия медиен интерес към отбора той сподели: "Към ЦСКА винаги има голям медиен интерес и това може само да ни радва. Доволен съм, че хората се вълнуват от това, което става в отбора и имат от нас големи очаквания".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spaiker_89
17.08.2011 20:20

евала на човека , намерил е смелост да се извини ...това го прави голям *smile* само ЦСКА*beer**beer**beer*

betelina
17.08.2011 18:13

вие сте нещастни цесекарчета които му се радвате за че ви се прави на важен

BateTampereS_rB
20.08.2011 15:04

Почти толкова тъпо, колкото в Търнава*ball**joking**lol*

betelina
18.08.2011 11:52

днеска така ще паднат и всички цсекари ще се гледате тъпо и тогава ще видите колко добър треньор е тоя смешко, скоро и вия ще обърнете страницата друга песен ще пеете*lol*

gQg
17.08.2011 22:36

Е прав си не е като Гонзо да пада от смешници и да излага Б-я. *beer*

Kalinho
17.08.2011 22:23

какви титли бе пич *smile* *smile* *smile* Няква купа след финал с колоса Славия и една смешна суперкупа с юношите на Латекс и съдийска помощ. А като се е извинил и дайте да му простим. Не може пред цяла България да псуваш като каруцар и после извинявам се и айде вече е герой.

crreal
17.08.2011 21:23

Ей смешко тоя човек за половин година спечели 2 титли за ЦСКА ,интересно ми е Гонзито кога ще направи нещо подобно.Плюс това след като сгреши се извинява за разлика от пловдиската циганка наречена от говедцата "легенда" заради няколко гола срещу ЦСКА.

betelina
17.08.2011 12:34

аз го харесвах в началото ама тоя взе да лети много в облаците помисли се за специалния наистина, а е едно тъпо парче, който и да си нямаш право да псуваш феновете защото другата година най-късно и на него ще му бият шута от цска и ще е господин никой палячото, когато беше в началото беше един свит и скромен а сега лети в облаците и се зъби на всички дано да се прецака пожелавам му го от все сърце

mitko911
17.08.2011 15:48

Така , като ти чета коментара ми се струва , че ти си тъпото парче в случая. Почти никой в България не си признава грешките , а още по-малко се извинява ! Ти пък от къде разбра , че е бил свит и скромен?

velinovv
17.08.2011 12:10

Евала на Радуканов, за мен той е един от малкото кадърни и интелигентни треньори в България. Има доблестта да се извини за своя грешка, рядко говори празни приказки и не залага на конфронтацията и омразата, както правят много други. Личи си, че има бъдеще в треньорската професия и нека повече мениджъри вземат пример от него.