Сватосаха Лотар с трета за 2011 г.

08:28
Сватосаха Лотар с трета за 2011 г.
Селекционерът на България Лотар Матеус даде повод за нови спекулации на дебнещите и без това постоянно за женски новини около него германски медии. Световният и европейски шампион с Бундестима бе заснет в компанията на блондинка по време на лекоатлетическото шоу "Полет над Берлин", с което също бе отбелязана 50-ата годишнина от построяването на прочутата стена, разделяща немската столица, съобщава "24 часа".

Информация за нея липсва, като е известно единствено името - Наталия Литке. В момента Матеус има връзка с полския модел на бельо Йоана Тучинска. Иначе Лотар започна годината с кипърката Ариадне, наследила 4-ата му съпруга Лиляна.

След Ариадне и Йоана идва ли ред на Наталия, опитват се бързо да сватосат футболната легенда в Германия. Най-вероятно не става въпрос за нова връзка, но хубава жена до Матеус винаги води до интерпретации за промени в личния живот на Лотар.

В края на тази седмица той трябва да обяви на кои футболисти, играещи в чужбина, ще разчита за европейските квалификации с Англия и Швейцария. На 2 септември приемаме британците, а 4 дни по-късно гостуваме в алпийската държава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TOTTU_2
19.08.2011 17:13

Аз не знам защо не го махнат тоя боклук от поста НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР и ДА МУ ДАВАТ ХИЛЯДИТЕ И МИЛИОНИТЕ, а той и нашите футболисти да НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО НИЩО!!!

toh3u
17.08.2011 16:23

Не е луд този дето яде бяницата, а този който му я дава.ДОбре известно на всички.Като му свалят гащички, какво да прави човека, да ги върне ли ?

kolio_vg
17.08.2011 10:31

Еми има чар и пари човека,ще ги мени,ние кат немаме,ще ебем грозните к**ви и ще псуваме.