Манчини: Представянето на Агуеро не ме изненада

11:03
Манчини: Представянето на Агуеро не ме изненада
Представянето на Серхио Агуеро не ме изненада, той е фантастичен футболист, заяви мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини след победата с 4:0 над Суонзи в мач от първия кръг на Висшата лига.

Новото попълнение на "гражданите" влезе игра в 57-та минута на двубоя и до края на мача отбеляза два гола и подаде за още един, постигайки забележителен дебют в английския футбол.

"Представянето на Серхио Агуеро не ме изненада. Той е фантастичен футболист. Той обаче може да бъде по-добър от това, което показа срещу Суонзи. Сигурен съм в това, защото все още не е готов на 100 процента. Той тренира с нас само от 10 дни и ще стане по-добър", каза Манчини след победата, която изкачи тима на първо място в класирането след първи кръг.

Италианският специалист разкри, че другият аржентински нападател в отбора Карло Тевес може да се появи в игра срещу Болтън в края на тази седмица. "Агуеро може да играе с Тевес или всеки друг от нашите нападатели. Карлос все още е наш играч и може би ще бъде на линия за мача с Болтън".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари