Тотнъм с офанзива към Одемвинге в случай, че продаде Крауч

11:08
Тотнъм с офанзива към Одемвинге в случай, че продаде Крауч
Наставникът на Тотнъм Хари Реднап ще се опита да привлече Питър Одемвинге, при условие, че футболистът на тима – Питър Крауч напусне.

Специалистът се опитва да продаде високия нападател, за да вземе играча на Уест Бромич, който реализира 15 попадения през изминалия сезон.

От своя страна, шефовете на Уест Бромич пък ще се опитат да обвържат играча си с нов 3-годишен договор. Нападателят също даде да се разбере, че има намерение да остане, но е напълно възможно да промени позицията си, след като Тотнъм е сред вариантите за бъдещето му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
15.08.2011 12:10

по - добре да купят Ето'о, той заяви желание да играе в Англия и каза, че има голяма вероятност да напусне Интер. Крауч е много голямо дърво, променя стила на игра на тотнъм и просто няма място там, чудно ми е и как въобще го викат в национала, но това е друга тема. Ако Тотнъм продаде Модрич, Ван дер Варт може да заиграе като плеймейкър, а в атака да бъдат някои измежду Дефоу, Павлюченко, Одемвинге (ако го вземат) или да се опитат да купят някой наистина класен нападател, защото точно това им липсва. Също не е лошо Хари да помисли и за защитник, тъй като Даусън и Кинг нямат сезон в който да не са били контузени.