Попето: Това, че съм ударил една бира, значи ли, че съм пияница?

09:35
Попето: Това, че съм ударил една бира, значи ли, че съм пияница?
Оформящият се като лидер на националния отбор занапред Ивелин Попов призна, че той е единият от въпросната група футболисти, които Лотар Матеус хвана да пият след мача с Беларус в сряда. Тогава Попето заедно с още 7 свои съотборници подразниха германеца, след като седнали да ударят по едно, макар да имали забрана за това.

"За мен скандал категорично няма. Бях с момчетата, които слязохме в бара, за да изпием по една бира. Ако това значи, че съм пияница, значи съм такъв. Не е коректно да ни наричат пияндета. Не сме ходили на бар, просто седнахме за кратко в лобито. Не сме се крили от никого. Но ако е някаква голяма драма, готов съм да понеса последиците. Ако искат, да не ме викат за следващите мачове", коментира Ивелин пред "Меридиан мач".

Другите прегрешили с него са били Станислав Манолев, Чавдар Янков, Николай Бодуров, Петър Занев, Иван Иванов, Иван Бандаловски и Благой Георгиев.

"Някои може да смятат, че не е редно да пием дори и по една бира след поражението от Беларус, но какво да правя? Да се затворя в стаята ли?", запита още Попов.

"Матеус ни беше казал да не излизаме от хотела и ние така и направихме. После ни обясни, че не отива на един национал подобно поведение. Може би беше леко подразнен от факта, че минаваше полунощ. Но тази история е силно засилена. Като много други неща", продължи бившият капитан на Литекс.

"Журналистите могат да направят един посредствен футболист голяма звезда, а един добър играч можете да го изкарате, че не става. Например, четох наскоро коментари кой как играл в Беларус. Задаваха се въпроси защо Николай Бодуров въобще се е появил на терена. Едва ли не, нямал място в състава. А той от 2 години държи едно много добро ниво в Литекс. Просто журналистите имат пристрастия. Нормално е, но не е правилно. Не може да се плюе така. Много от журналистите никога не са играли футбол, но знаят да плюят. Всеки си пише каквото поиска. Няма значение дали е вярно или не. И винаги се действа избирателно. Никога не съм се притеснявал да призная, че съм бил слаб, когато наистина е било така. Но не може да се вадят генерални изводи от един мач. А за други, които не могат да спират топката нищо не се пише. Или ги изкарват като Неста и Малдини", добави Попето.

"Иначе, много ме разсмиват прогнозите на разни дървени философи как едва ли не ще завършим дори и зад Малта в световните квалификации. Имайте предвид, че Лотар Матеус подмладява отбора. Нали това искахме всички. Промените към хубаво не стават с магическа пръчка. Макар, че в момента българския футбол не върви. Просто е спрял. Нещата ще се променят, когато се променим изцяло. Ще помоля и съотборниците ми да се въздържат от коментари кой къде е сбъркал, защото не е коректно. Утре ще седнат на една маса с мен и няма да могат да ме погледнат в очите. Никога няма да бъда послушник или мишок. Винаги ще си изразявам мнението, колкото и да не им се харесва на някои хора. Накрая искам да кажа на вас журналистите - недейте да плюете по другите, защото им се отразява на играта в националния отбор, че имат слаба психика. Плюйте по мен", завърши Ивелин Попов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vratarchety
16.08.2011 11:04

Давай Попе неспирай ..... да пиеш естествено *lol*

kolio_vg
16.08.2011 09:32

В Газиентепспор трудно би било,поне да мине в Бешикташ,Фенербахче или Галатасарай,там има шанс да го забележат.

Kireto1232
16.08.2011 03:25

Попе ти си един голям талант не спирай да играеш и дано някой Европейски гранд те забележи ....

Est1892
16.08.2011 00:19

Пиянца си попе не се прави една бира , така ще кажеш много ясно. То на терена ясно се вижа какъв си ти и съотборниците си няма смисъл ние да говорим ,както и вие то действията и резултатите казват много повече от думите.

FLY_I
15.08.2011 23:41

аве Попе тренирай по сериозно ,че гледам си човек на място ,аре искам да те видя в някой голям отбор

red_devil17
15.08.2011 18:54

Попето доказа , че е истински мъж , а не някаква подметка , като повечето в националния... Наистина казва някои много верни неща !

Vratarchety
15.08.2011 17:02

94-та година пиеха преди мачовете пушиха и вижте докъде стигнаха аз нямам нищо против да се напушват да излизат пияни по мачовете стига да побеждават