Шоу в "Овча купел", Божов пази за Славия при инфарктна победа

20:02
Шоу в "Овча купел", Божов пази за Славия при инфарктна победа
Отборът на Славия постигна първи успех в шампионата, надвивайки с 3:2 Ботев Враца у дома в среща от втория кръг на "А" група.

Галин Иванов откри за домакините във 2-та минута, но красив прехвърлящ удар на Бранимир Костадинов в 8-та минута изравни резултата. Ели Маркес с глава даде нова преднина на Славия в 22-та минута, разписвайки се след пас на Юруков. В началото на второто полувреме самият Юруков се разписа, но драмата тепърва предстоеше. Стефано Кунчев фаулира в наказателното поле Костадинов в 82-та минута, което означаваше червен картон за вратаря и дузпа за гостите. На врата застана нападателят Николай Божов, който хвана ъгъла след удара на Дениран, но топката все пак влезе във вратата.

До края на срещата продължиха и самоотвержените опити на защитата в бяло да попречи на противника да стреля към вратата, пазена от Божов. Все пак до гол не се стигна и Славия спечели първи точки в шампионата.

Миньор Перник пък отнесе друг новак - Светкавица Търговище с 3:0 като гост. Златков, Брахими и Василев вкараха за Миньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
14.08.2011 22:16

Брей,сериозно шоу се е получило на "Овча купел",че и по т са го давали. Дано има повече такива мачове,както и като този във Варна,така повече хора биха отишли по стадионите когато им се предлага добър продукт.