Ювентус срещу Нотс Каунти за откриването на новия стадион на "Старата госпожа"

17:42
Ювентус срещу Нотс Каунти за откриването на новия стадион на "Старата госпожа"
Ювентус ще играе контрола срещу Нотс Каунти на осми септември в чест на откриването на новия стадион на "бианконерите", съобщава официалният сайт на "Старата госпожа".

Торинци са избрали да се изправят срещу "свраките", тъй като през 1903 година именно отборът от Нотингам дава прочутите фланелки с черно и бяло райе на италианския тим.

Ювентус, който е създаден през 1897 година, играе първите шест години от историята си с розови фланелки и черни гащета.

В момента Нотс Каунти играе в третото ниво на английския футбол.

През първото полувреме на предстоящата контрола Ювентус ще играе в своя резервен екип - розови фланелки, с черна звезда и черни гащета. Нотс Каунти ще бъде в своя титулярен екип през първите четиридесет и пет минути. След почивката "свраките" ще бъдат в своя резервен бял екип, а торинци ще облекат своите фланелки в черно и бяло райе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
16.08.2011 00:43

Незнам и за имам опасения за новия сезон , не може ДелПи да носи отбора на раменете си,трябва пове4е инициятива и сигорност от,Макизио (спорд мен след години от него ще стане един добар капитан),Краси4,Киелини,и ония защитници ,Мота ,Бону4и и Барзали които според мен трябва да се постегнат ...

TheGame17
15.08.2011 17:39

Има логика в избора на противник, но това е поредния отбор, който не е мерило за качествата на Юве. През лятната си подготовка вече изиграха куп такива ненужни контроли от които човек не може да си направи извод за моментното състояние на отбора.

VANKObarabanko
14.08.2011 19:51

Да, поне да бием някого на откриването.Много съм притеснен за този сезон,конте от сега по4на да мрънка.Незнам.