Висла с последен опит да вземе Делев

08:23
Висла с последен опит да вземе Делев
Спас Делев може и да напусне ЦСКА в края на месеца, пишат медиите в Полша.

Според тях, шампионът на страната Висла Краков подготвя последната си оферта за нападателя, която сериозно ще изкуши ръководството на "червените". Още в началото на новата седмица на "Армията" трябва да пристигне предложение за Делев на стойност 2 000 000 евро и 30% при следващ трансфер. Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов искат с 500 000 евро повече от тази сума, но разковничето на сделката може да се окаже именно високият процент при нова продажба на Спас.

Сайтът "sport.onet.pl" информира, че скаут на Висла е наблюдавал футболиста по време на контролата между Беларус и България (1:0) и лично е говорил с Делев за възможността да стане съотборник на Цветан Генков в тима от Краков.

В Полша твърдят, че Спас е готов да измести от състава дори сръбската звезда Ивица Илиев и е играч, който ще помогне значително за спечелването на титлата. Според тях ЦСКА няма как да откаже въпросното предложение.

Както "Тема Спорт" вече писа, ако "червените" отпаднат от Стяуа, е много вероятно да се разделят с някой от водещите си футболисти, за да попълнят дефицита в бюджета си.

Засега е ясно, че Делев ще играе в мачовете с румънския гранд и бъдещето му ще се реши до три дни след мача реванш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация