В Беларус съжаляват, че не са били България с повече

10:10
В Беларус съжаляват, че не са били България с повече
Наставникът на Беларус Бернд Щанге смята, че победата на неговия отбор над България с 1:0 в приятелския мач снощи е била повече от заслужена, като дори домакините е трябвало да спечелят с 3-4 гола разлика.

Германецът е разочарован от факта, че толкова малко хора са видели на живо изявите на неговите избраници, като според него, ако този двубой се беше играл в България, стадионът щял да бъде пълен.

"Ние сме щастливи от победата в тази контролна среща. Бяхме по-добри от съперника в игрови план. Началото на мача за нас беше трудно, а в първите 10 минути нашите изпълнения не бяха както трябва. След това обаче заиграхме по-бързо и доминирахме на полето. Заиграхме така, както трябва да се играе у дома. В началото на второто полувреме след направените смени отново се получи игра от наша страна, в която липсваше ритъм. След това отново си върнахме инициативата, но много лекомислено изиграхме последните минути и не реализирахме много голови положения. Според мене, всичко трябваше да завърши 3:0 или 4:0 в наша полза. Ако трябва да бъда честен, две неща ме огорчиха днес. Това са малкото публика и лошото състояние на терена. Да си кажем честно, лошо продаваме продукта футбол. Сигурен съм, че ако този мач се играеше в България, щеше да има пълен стадион, защото хората там обичат футбола. А у нас какво се получава? Празни трибуни", завърши Бернд Щанге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

likata
11.08.2011 19:36

Футбола в България трябва да бъде забранен със закон.
Няма смисъл. Само ни се смеят За съжаление няма футболисти.
Само алчни гъзарчета.

lfc_bul
11.08.2011 18:17

Сигурен съм, че ако този мач се играеше в България, щеше да има пълен стадион, защото хората там обичат футбола. А у нас какво се получава? Празни трибуни", завърши Бернд Щанге.

*lol**lol* *beer*