Роналдиньо или Златан ще решат дербито на Милано

16:38
Роналдиньо или Златан ще решат дербито на Милано
Светлината на прожекторите в неделя вечер ще бъде насочена единствено към стадион "Джузепе Меаца", където отборите на Милан и Интер ще се изправят в едно от най-големите европейски футболни дербита. Според вратарят на "росонерите" Кристиан Абиати основните действащи лица в този сблъсък ще бъдат бразилската перла на Милан Роналдиньо и шведският нападател на Интер Златан Ибрахимович.

Срещата между двата тима през есенния полузесон бе спечелена от състава на Карло Анчелоти, след попадение именно на Роналдиньо.

"Мисля, че дербито ще се реши от Роналдиньо или Златан Ибрахимович, а не от вратарите. Тези двама футболисти просто правят задачата на вратарите доста по-трудна", коментира Абиати, който показва отлична форма от началото на сезона.

Голямата въпросителна в състава на Милан е Рикардо Кака, който се възстановява от контузия и все още не е ясно дали ще вземе участие в дербито с Интер. В момента "росонерите" изостават на осем точки зад градските си съперници в класирането на Серия "А" и на една точка зад торинския гранд Ювентус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

slavi_771
13.02.2009 08:22

До къде я докараха в Италия-двамата най-големи грозници да решават дербито на Милано!!!Смешници!!! *joking*

ForzaMilan1899
12.02.2009 22:52

Напротив...1 човек може да реши мач и това се е случвало безкрайно много пъти.Един човек не прави отбора това всички го знаят.Но има случай в които магията на един специален играч решава всичко - такива игрчи са Рони , Кака , Меси и т.н. *thinking*

PAFICH
12.02.2009 22:35

Ша решат що не ударад една канадска борба те двамата и да решат мача кви са тия слова ... двама човека не са 2 отбора *sick*

biznesmen
12.02.2009 20:16

Ибряма ще реши мача но в полза на Милан *smile*

martototo
12.02.2009 18:29

След като КАКА пропуска мача,смятам че ЗЛАТАН ИБРАХИМОВЙЧ ще реши мача !!!!