Шмайхел: Критиките към Де Хеа са смехотворни

15:16
Шмайхел: Критиките към Де Хеа са смехотворни
Бившият страж на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел определи като "смехотворни" критиките срещу новия вратар на "червените дяволи" Давид де Хеа, които бяха отправени срещу испанеца след мача за Суперкупата на Англия с Манчестър Сити.

Де Хеа допусна в мрежата му да влязат две топки, но Юнайтед все пак победи с 3:2. Шмайхел смята, че да се критикува Де Хеа след първия му мач с фланелката на Манчестър Юнайтед е безсмислено и дори глупаво. Датчанинът игра за тима от "Олд Трафорд" в периода 1991-1999 и е определян като един от най-добрите вратари в историята на клуба, с който записа победи в шампионата на Англия, купата на страната и Шампионската лига. 20-годишният Де Хеа премина в Юнайтед в края на юни от Атлетико Мадрид, подписвайки петгодишен договор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lubo0o
11.08.2011 20:35

" Шмайхел: Критиките към Де Хеа са смехотворни " Щом Шмайхел го е казал значи е така ...

brickbat
11.08.2011 13:46

грешката при гола беше на Видич, той си изпусна човека.

Lahm_Munchen
11.08.2011 03:03

Прав си. Все пак в Испания играе само срещу Барса и Реал, докато в Англия ще му скъсат задника.

Est1892
10.08.2011 19:43

Естествено ,че са смехотворни. Първо той е само на 20 години и няма никакъв опит. Второ мести се от отбор с цялото ми уважние към Атлетико но са отбор ,който спада към графата средняшки отбори в един от грандовете в световния футбол. Трето Висшата Лига и Шампионата на Испания са две коренно различни лиги и като игра и като стил дори много по опитни и класни играчи не биха се адаптирали след дори 1 сезон ,а какво да говорим за 1 мач. И 4-то това не стига ,че му беше първия мач , ами на всичко отгоре беше и финал толкова важен и отговорен мач , а той за пръв път стъпва на острова , млад е очевидно беше и притеснен нормално беше да се получи така и е смешно да го плюят само след този мач, а след почивката значително подобри играта си. Това за мен е един млад вратар с изключителни качества и талант и с невероятно бъдеще. Нужно му е само време за да покаже потенциала си и да свикне с обстановката и мисля ,че ще се издигне много през годините под ръководството на Съра и тези които сега го плюят ,същите тези лицемери ще пишат ласкателства и комплименти. Много е лесно да подкрепяте играчи които вече са се наложили и доказали като имена нали ,ама някой като е в труден момент (а в такъв изпада всеки един футболист и отбор) тогава устите ви стават като градски кенефи.

teenage_head
10.08.2011 15:43

Абсолютно нормално е. Всеки трябва да отнесе критики в началото, за да го стимулира да се развива и да се докаже.

MihailoFF
10.08.2011 16:46

Според мен не е нормално за 46 минути игра да отнесе толкова псувни и обвинения. Все пак е млад и доста притеснен.Особено на края на полувремето като го видях да се прибира сам в тунела отчаян дори на мен ми стана гадно ...