Ботев без двама от основните си футболисти при гостуването си в Добрич

13:58
Ботев без двама от основните си футболисти при гостуването си в Добрич
Двама от основните футболисти на Ботев Пловдив Николай Манчев и Мартин Стефанов ще пропуснат началото на първенството в Източната „Б” група, съобщава официалният сайт на "канарчетата".

Двамата страдат от разтежения, съответно на дясното бедро и левия ахилес, които ще им попречат да участват в съботния двубой с Доруджа Добрич.

Манчев и Стефанов минаха преглед на ехограф, след който стана ясно, че отсъствието им от терена няма да се ограничи до първия кръг в шампионата. Възстановяването на капитана на отбора ще продължи поне 2 седмици и той почти сигурно пропуска и домакинството на Спартак Варна на 20 август.

Състоянието на Мартин Стефанов е още по-тревожно, като според медицинския щаб на „Ботев” нападателят ще се лекува около месец. Под въпрос за мача в Добрич е и Ирфан Юсеинов. Арфата пропусна тренировките на тима във вторник заради хронична травма в глезена.

Освен тримата контузени с отбора не тренираха и националите Петър Атанасов и Николай Димитров. Петър Хубчев също пропусна следобедното занимание, за да гледа на живо двубоя между младежките гарнитури на България и Румъния, който се игра в Ловеч. В негово отсъствие тренировката бе водена от помощниците на Хубчев – Левон Апкарян и Костадин Видолов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация