Райън Гигс преподписа с Манчестър Юнайтед

19:35
Райън Гигс преподписа с Манчестър Юнайтед
35-годишният полузащитник на Манчестър Юнайтед Райън Гигс подписа нов едногодишен договор с английските шампион, което го остава на "Олд Трафорд" до юни 2010 година.

Новата сделка стана факт днес, а в края на кариерата си уелският футболист ще бъде на 37 години, точно 19 след като дебютира за състава на сър Алекс Фъргюсън.

"Истинско удоволствие е за мен, че Юнайтед ми предложи нов договор. Чувствам, че отборът в момента е много силен и искам да съм част от бъдещите му успехи", заяви след като подписа договора си Райън Гигс.

"Райън е истински професионалист и футболът е негов начин на живот. Той винаги иска да спечели и уменията му са чудесен пример за по-младите футболисти. След всичко, което постигна с нас, просто не ни остана възможност, освен да го задържим още в отбора", заяви на свой ред наставникът Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
13.02.2009 14:10

Еми мисля че Гигс вече ще счупи рекорда на миналият играч на Манчестър ( забравих му името *sad* но и той беше много седял много години ) но съм сигурен че кариерата му ще свърши при Манчестър.

badbrains
13.02.2009 09:37

Това да му е на Гигс! Добре че от време на време наистина прави нещо като в последния мач. Но през останалото време въобще не е цветущ както преди 4-5 години, като хване топката и ги развинтва от единия край на игрището до другия, както сега това прави кристиано роналдо. Но какво да се прави, това е съдбата на всеки един футболист, рано или късно сяда на скамейката или като помощник, или като треньор, или се захваща със сложното нещо наречено ЖИВОТ.

martototo
13.02.2009 08:20

Еми кво да ви кажа просто ВЕЛИК.
Все пак той беше в отбора в славните 90 години играл е повече от който и да е футболист на Юнайтед и за сметна на това както каза Huntelar никога не е имал проблеми нито на терена нито извън него (от футболно естество).
Голям играч няма спор, и аз линчо мисля че след този договор ЖИВОТ И ЗДРАВЕ,ще му предложат още 1 за 1 година за да направи 20 години в отбора и след това да приключи кариерата си *stop*

Huntelar
12.02.2009 21:40

Ниастина велик,и като футболист и като личност,не съм го видял досега(или прочел) да симулира,недоволства или по какъвто и да е начин да страни от принципите на отбора,играта и феърплея,верен на клуба си..докрай!..прекланям се пред кариерата на човека,на футболиста,на личността..Раян Гигс!!!

Docker
12.02.2009 20:51

Легенда. 19 години в отбора. Свалям му шапка.

Ikonomischeto
12.02.2009 20:46

Ман Ютд. без Гиггс няма да е същият отбор. Невероятен футболист с прекрасни качества.

levski_s0fia
12.02.2009 20:37

Гигс е в Юнайтед през цялата си кариера,той е можеби най-стария футболист в този отбор (имам предвид от най-много години е там) и е допринесъл за много от успехите им и определено е един от символите на Юнайтед .. очакваше се да завърши кариерата си на Олд Трафорд *wink* Glory Glory Man.Utd !!