Срещу Беларус, Матеус пуска "новата България" без Стилиян и Мартин

08:47
Срещу Беларус, Матеус пуска "новата България" без Стилиян и Мартин
Селекционерът на България Лотар Матеус ще ни покаже днес срещу Беларус новата версия на трикольорите без Стилян и Мартин.

Както вече стана ясно и двамата ще сложат край на кариерите си в националния след евроквалификацията и германецът ще трябва да гради нов отбор за Мондиал 2014. Почти сигурно мачът с Англия на 2 септември на "Васил Левски" ще е последен и за Петрови.

Срещу бившата съветска република мястото на Стилян в средата на терена ще заеме Благой Георгиев, който ще си партнира с Маркиньос. Не е изключено обаче вместо бразилеца да почне Чавдар Янков.

На крилото на ЦСКА Спас Делев пък се пада задачата да замести Мартин Петров. Интересното е, че при червените по-често играе като дясно крило или като нападател.

Освен него, още двама армейци ще започнат днес като титуляри срещу Беларус. Става въпрос за десния бек Иван Бандаловски и централния защитник Костадин Стоянов, който ще оформи двойка с бившия бранител на ЦСКА Иван Иванов.

При отсъствието на Стенли и Мартин почти сигурно отбора с капитанската лента ще изведе Ивелин Попов. Варианти са още Чавдар Янков и Благой, но Матеус не крие симпатиите си към Попето, на когото в края на няколко срещи вече повери лентата.

Иначе нападателят на Газиантепсор и Цветан Генков ще водят атаката на нашите, които ще трябва да покажат, че има живот и без тримата тенори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
10.08.2011 13:34

Айдеее най-добрите станаха чорбарите!- и как го прецени толкова рано бе Шефкет?

shevchety
10.08.2011 12:35

защо трябва да е гаджев като може да е Тошко Янчев или Борис Галчев ;;*wink*) защо да взимат левскари като сега ЦСКА са наи-добрите ;*wink*))))*joking**goal*

shifter_fd
10.08.2011 10:11

"в средата на терена ще заеме Благой Георгиев, който ще си партнира с Маркиньос. Не е изключено обаче вместо бразилеца да почне Чавдар Янков." - Леле *confused* е та това е още по-зле! Кога най-сетне някой треньор, ще приеме за реалност, мисълта, че от Чак Норис нищо нестава!!! Демек, ако той играе, пак ще има дупка в центъра на халфовата ни линия! Ми, та Гаджев, е в пъти по-доброто решение от тоя некаламутник! *stop*