Делев титуляр срещу Беларус довечера

08:14
Делев титуляр срещу Беларус довечера
Спас Делев ще започне в титулярния състав на България за приятелски мач срещу Беларус тази вечер. Селекционерът Лотар Матеус афишира намерението си да заложи на нападателя на ЦСКА при заминаването на отбора за Минск.

"Контролата е шанс за новите футболисти и по-младите, особено за Спас Делев. Той има възможност да ми покаже какво може, като започне в стартовия състав", каза германският специалист.

Матеус беше планирал специален разговор с Благой Георгиев, който пропусна заради контузия предишната квалификация с Черна гора (1:1) на 4 юни в Подгорица.

“Искам да видя какво се случва с него, в каква форма се намира и какви варианти имаме за полузащитата”, коментира селекционерът.

Намерението му да експериментира вещае сериозни изненади в стартовия състав. Освен без неповиканите Стилиян Петров и Мартин Петров, националният тим ще играе и без титулярния вратар Николай Михайлов (контузен) и без футболисти на Левски с изключение на стража Пламен Илиев.

Матеус не оповести на кого ще даде капитанската лента при отсъствието на доказаните лидери, но сподели, че вижда двама кандидати за нея.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dobrev64
10.08.2011 19:23

значи ще играем с 10 човека и едно петле , което се мисли за футболист