Напускам Ливърпул, ако не играя

11:24
Напускам Ливърпул, ако не играя
Защитникът на Ливърпул Даниел Агер заяви, че може и да напусне най-титулувания английски клуб, ако остане извън титулярния състав на "Анфийлд".

Агер остана на резервната скамейка, след като Рафаел Бенитес избра Джейми Карагър и Мартин Шкрътел да си партнират в защитата. 24-годишният датчанин се свързваше с трансфер в италианския гранд Милан през януари, но сделката не се осъществи.

Надеждите, че Агер ще поеме важна роля в тима бързо се осуети и според медиите той ще се опита да откупи правата си през лятото.

"Ще бъда честен и ще призная, че ако не играя няма да позволя нещата да останат така. Никога не е добре за един футболист да не играе регулярно. Няма да крия това нещо, но моето положение в този клуб е, че Бенитес не иска аз да играя. Така, че това което ми остава да направя е или да чакам своя шанс, или да се боря за мястото си. Мисля, че съм достатъчно добър. Така или иначе се разстройвам, когато не играя. Чакам момента, в който ще играя и ще доказвам, че съм добър", каза датския национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари