Анортозис гласува доверие на Мъри

18:48
Анортозис гласува доверие на Мъри
Анортозис най-вероятно ще задържи Станимир Стоилов.

Кипърският клуб сензационно отпадна от македонския Работнички в III кръг на Лига Европа, но президентът Кирякос Кусиос декларира доверие в Мъри. Босът и треньорът са имали среща в петък вечерта, твърдят медии от Острова на Афродита. Стоилов обявил готовност да си тръгне, ако е смятан за виновник за провала. Кусиос обаче оценил и играта на тима, и работата на Стоилов като добри. Босът отдал неуспеха на малшанс, а и на подминатите две чисти дузпи в реванша. За събота вечерта бе предвидена нова среща между двамата по темата какво да се прави.

Все пак някои от управата на Анортозис смятали да подложат на дискусия поста на Стоилов при извънредна сбирка на ръководството в понеделник. Затова и оставането на българския специалист засега е 99% сигурно. Основната тема обаче ще е как да се оправи клубът с финансите, след като ранното отпадане отнема около 1,5 милиона евро от бюджета. Всъщност, евентуална раздяла на отбора с Мъри ще направи специалистът милионер. Чака го солидна неустойка.

През януари Стоилов пое “Анортозис” след серия от 9 мача без победа, а после стигна бронз и финал за купата с общо 14 успеха, 4 ремита и 2 загуби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация