Гонзо: Ако Левски играе срещу Славия така, както може, ще спечели двубоя утре

13:48
Гонзо: Ако Левски играе срещу Славия така, както може, ще спечели двубоя утре
Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви, че ако неговите възпитаници дадат най-доброто от себе си в дербито срещу Славия, със сигурност ще вземат трите точки. Иванов разкри, че в "синия" лагер настроението е минорно след отпадането от Спартак Търнава, но допълни, че Левски е голям отбор и ще преодолее трудностите.

"Ще намеря варианти за защитата и съм убеден, че ако Левски играе така, както може, ще спечели двубоя утре", коментира Иванов на днешната си пресконференция.

"Колкото до феновете ни – те винаги са ни подкрепяли, макар да е нормално сега да са разочаровани от нашето отпадане. Аз обаче знам, че те обичат клуба и искат да ни подкрепят, затова и Левски е толкова голям отбор – заради своите привърженици”, допълва мениджърът на "сините".

"Нашата цел оттук нататък е да станем шампиони”, казва още Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenko_bbb
08.08.2011 13:31

гонзо направи ни услуга не ни съсипвай любимия отбор МАХНИ СЕ

katelievnikolai
07.08.2011 19:20

няма ли да е по-добре всеки да коментира за своя отбор.извиняваите ама вси4ки много компетентни бре а самите те не могат и обувките да си вържат.

ze_n_it
07.08.2011 16:09

И конската глава пак се изказа! Как не разбра тоя дебил Батков,че ако иска да има сериозни успехи трябва да се влагат средства.Не само във футболисти а и в треньори.Тоя Гонзо кога е бил велик футболист. И кой вобще го е излъгал,че е треньор.Вкара няколко гола на ЦСКА и на други Бг тимове и стана легенда в Левски.Защо не се наложи в Рен,Риека? Защото никога не е бил играч от висока класа.А самите фенове на клуба го направиха легенда(Фалшива).ПФК Левски е един от качествените отбори в БГ и ако Президента и собственика изкаха този тим да израства и да показва класа в Европа то те определено трябваше до сега да задържат качествените си играчи и най- накрая да се назначи един изтински специалист.Не съм фен на Левски.Саме едно мнение.

bradata63
07.08.2011 15:50

То верно,че ако ги беше оставил и в Словакия да играят както си могат пак щяха да бият!

skubidu3
07.08.2011 15:13

Това е мисъл на Гонзо:„Ако сте нормални хора, ще разберете, че в спорта и във футбола, не винаги може да се печели. Бъдете по-умерени. Виждам в някои доста голяма злоба, която е събрана, при това предварително. Нормално е да има критика, но тя да е градивна. Нас със сигурност ни боли повече от елиминацията"
А това е моя мисъл:"Гонзо, ако си човек, махни се от Левски. "

7ed0o0
07.08.2011 15:35

прав си !

Gogata85
07.08.2011 14:17

пфу видях гонзо и си помислих че пак пишат за Сър Алекс ама не. Този път си пишат за гонзо *blush**beer*

frozzzen
07.08.2011 14:39

*lol**lol**lol**lol**lol* *beer*