Роби Кийн: Може и да не е имало дузпа, извадихме късмет срешу Грузия

10:01
Роби Кийн: Може и да не е имало дузпа, извадихме късмет срешу Грузия
С помощта на късмета и най-вече на съдията, ЕЙРЕ победи Грузия с 2:1 у дома в мач от нашата 8-а квалификационна група за Мондиал 2010. Звездата на домакините Роби Кийн донесе успеха за своите с два гола след почивката.

Преди това грузинците бяха открили още във 2-а минута. Преломният момент дойде в 74-а, когато реферът свири дузпа за игра с ръка на защитник от гостите. След това обаче се видя, че топката среща рамото на футболиста.

Роби Кийн също не бе сто процента сигурен, че съдията е взел правилното решение.

"Не видях ситуацията, може и да не е имало дузпа. Понякога имаш нужда от малко късмет, той също е част от играта. Получихме глупав гол, но обърнахме резултата в наша полза и заслужихме победата. Разполагаме с играчи, които умеят да бележат, но не трябва да правим такива грешки", коментира Роби Кийн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
12.02.2009 15:20

Оффф как ме е яд *evil* Тея тъпи ирландци как ще обърнат Грузия бее...Тъкмо се зарадвах ,че отборът на България показа добра игра и сега......Кофтито е ,че нещата за класиране в ЮАР вече почти не зависят от нас самите.....Или по-точно ако паднем в Дъблин ,няма да зависят от нас .... Имаме 3 тежки мача - гостувания на Италия и ЕЙРЕ и домакинство на ЕЙРЕ.Трябва да вземем поне по 1 точка от Рим и Дъблин и на всяка цена трябва да бием ирландците в София.Дано само да не се дъним срещу слабите отбори както стана на миналите квалификаций за Евро 08 *sick*

pafata
12.02.2009 12:55

Защо пък и на нас не дават дузпи, които е "можело и да не е имало"?!