Фрайбург с реми на старта на Бундеслигата, Дембеле влиза в игра в края на мача

18:28
Фрайбург с реми на старта на Бундеслигата, Дембеле влиза в игра в края на мача
Фрайбург завърши наравно 2:2 като гост на новака Аугсбург в среща от първия кръг на Бундеслигата.

Бившият нападател на Левски Гара Дембеле започна на пейката за гостите и се появи на терена в 88-а минута на мястото на Калигиури.

Топреализаторът на Фрайбург за миналия сезон Папис Сисе откри резултата в 48-а минута, но в 54-а Мьолдерс изравни. Буквално в следваща атака Макиади отново върна преднината на гостите. Осем минути преди края на срещата Мьолдерс заби второто си попадение в срещата, давайки точка на своя тим.

Страхотен старт на сезона направиха Волфсбург и Щутгарт, които бяха в криза през миналата кампания. "Швабите" разковаха Шалке 04 с 3:0 на свой терен, като головете за тях бяха дело на Какао, Харник и Оказаки.

"Вълците" също записаха класическа победа. Възпитаниците на Феликс Магат биха като гости Кьолн. Хелмес вкара два гола за Волфсбург, а един добави Шафер. Бившият нападател на Литекс Миливое Новакович пък получи червен картон десет минути преди края на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeIvId7
07.08.2011 18:54

омг че сте глупаци Агуеро като отиде в Сити да не би 1вия мач да беше титуляр ... всеки играч трябва да се адаптира постепенно

ENGLANDFTW
07.08.2011 10:09

Маймуняка не отиде там за да играе, а да взима по-добра заплата

Unbeatable_fen
07.08.2011 00:53

Щом като е влязъл чак в края на мача това говори че и за напред ще е така.Просто Будеслигата е "голяма хапка" за Дембеле !