Доволен съм, че Мъри ми дава свобода, сподели Бербатов

08:51
Доволен съм, че Мъри ми дава свобода, сподели Бербатов
Димитър Бербатов е доволен от желанието на Станимир Стоилов националният ни отбор да практикува атакуващ футбол. Според нападателя на Манчестър Юнайтед трикольорите ни са играли с настроение. Бербатов вярва, че можем да бием Ейре в Дъблин.

"Това бе едно добро начало. Показахме, че можем да играем футбол. Още от първата тренировка Мъри ни каза, че няма да играем в защита, а ще играем футбол. Ще атакуваме, защото и без това имаме достатъчно футболисти, с които да го правим. Това бе прието много добре от отбора. Не сме чак толкова слаби футболисти и си знаем възможностите. Не трябва да се подценяваме. Пролича си, че играхме с настроение. Особено през първото полувреме надиграхме Швейцария. Искахме да тръгнем с победа при новия треньор, но за съжаление не стана. Що се отнася до Ейре, че са били Грузия в последния момент, не трябва да гледаме тях. Те са добър отбор, имат отлични играчи, които играят в класни отбори. Ние обаче не трябва да се отчайваме. Имаме сили да си тръгнем с три точки от Дъблин в следващата квалификация", коментира Бербатов.

Нападателят е доволен от факта, че Станимир Стоилов му дава свобода на действие.

"Мъри ми даде пълна свобода на действие и това ми харесва повече. На тази позиция се чувствам отлично и вече мога да взема номер десет", сподели още футболист № 1 на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
13.02.2009 20:50

Това че, "бащата на правилния футбол" му давал на Бербатов пълна свобода на действие, не е чак толкова лошо, но аз се питам, кой все пак ще вкарва голове за тази нещастна селекция...?!

pavel_ef
13.02.2009 08:33

Браво на Бербатов,има надейда в този национал.Харесахами и някой други играчи има добро разбиране между тях.

MeToDueB
12.02.2009 12:40

Невероятни пасове правеше Бербатов вчера. Определени се отличаваше от другите, въпреки че не отбележи гол, но това не е най-важното, а по-важното е да има кой да мисли с него в играта, а не само той. За съжаление само той мисли ... много хубави извеждащи пасове подаваше, но съотборниците му не го разбираха, просто нямат този интелект ... като се върне Марто и Божинов, може и да бъдат оползотворени тези невероятни пасове и да се правят хубави разигравания, но другите футболисти не са тази класа и не влагат мисъл в играта...