Реферът, свирил Висла - Литекс, не знаел бъкел английски

17:15
Реферът, свирил Висла - Литекс, не знаел бъкел английски
Турският рефер, който свири реванша между Висла Краков и Литекс, най-вероятно не знае и грам чужд език, обясниха хора от лагера на "оранжевите".

Преди мача той спретнал три изречения на английски, които чинно си записал на листче. По време на мача той използвал само "не" и "назад" на езика на Шекспир. От ръководството на ловчанлии се чудеха как от УЕФА са пратили Ферад Автинур на такава среща, а решен мач срещу Могрен бе свирен от рефер, ръководил Арсенал - Челси.

Националният селекционер Лотар Матеус пък откровено се разбесня, когато Автинур посочи бялата точка, след като метър пред краката на Меликсон, Винисиус изби топката. Германецът бе в един от скайбоксовете на стадиона в Краков заедно с приятелката си Йоанна Тучинска.

Винисиус пък се опита да се разбере с рефера след края на мача. Той обаче остана леден и безмълвен.

Небойша Йеленкович отрече да е докосвал Нунес, за което получи червен картон от Авдинур. Така той може да отпадне и за двата мача от плейофния кръг на Лига Европа, защото УЕФА обикновено наказва за толкова при удар на съперник без топка. Санкцията ще стане официално ясна през следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rekontra
05.08.2011 18:13

Думата бъкел какво прави в заглавието?

Governor
05.08.2011 20:43

Сигурно иска да изглежда по "интересно" и за това го е написал така... *joking* Вие какво толкова забелязвате... *wink*

alternativen
05.08.2011 19:26

много си глупав....ти схвана ли какво изобщо пита пича?

mincho97
05.08.2011 18:59

Ами тва значи не знае и една дума от английския.

alternativen
05.08.2011 17:45

е, разбира се - сега съдията ще им е виновен...дееба некадърниците нещастни...

alternativen
05.08.2011 18:29

точно това имах в предвид - че това нямаше да промени нищо и че измислените им оправдания не вършат никаква работа и не могат да оправдаят този резил... п.с. м/у другото и на мен м ие чудно какво прави думата "бъкел" в заглавието - що за селяндур е писал това...

Governor
05.08.2011 18:17

Еми какво, той толкова разбира английски, колкото и даването на дузпи... Кажи, имаше ли дузпа, като Баривиера изби топката? А и много рядко се случва това да бъде избито без нарушение, но в случая наистина нямаше... Не че това щеше да промени нещо де ама... *erm*