Любо Пенев: Никой не си е правил илюзиите, че ще ни се падне слаб съперник

15:59
Любо Пенев: Никой не си е правил илюзиите, че ще ни се падне слаб съперник
Никой не си е правил илюзиите, че ще ни се падне слаб съперник“, заяви треньорът на Литекс Любо Пенев, след като жребият му прати Динамо Киев за съперник в плейофа на Лига Европа.

„На този етап в турнира, както и в предишния, случайни тимове няма. Сега срещаме Динамо - един емблематичен клуб с много титли и големи футболисти. Вярвам в моите момчета и отбора. Надявам се, че ще си извадим поуките от двубоя с Висла и ще се представим на ниво. Какви са шансовете ни? Съдията дава началния сигнал при 0:0. Всеки тим има своите шансове, но въпросът е как ще ги използва. Връщам се към мача с Висла. Ако ние бяхме по-рентабилни в използването си на възможностите за гол, щяхме да сме крайният победител. Със сигурност ще подходим изключително сериозно и професионално в предстоящите сблъсъци с Динамо. Лично аз имам много добри спомени от срещите ми като футболист с другия украйнски гранд Шахтьор. Те дойдоха в София с голяма кошница, но после ги елиминирахме. Имах удоволствието да играя и в двете срещи“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alternativen
05.08.2011 17:48

Любчо, Любчо ако подходите толкова "изключително сериозно и професионално" както срещу Висла аз залагам на двуцифрен резултат във вашата врата...

baraban_1987
05.08.2011 16:48

Пенев кажи като отстрани шахтъор на кой отбор беше футболист че съм забравил нещо ....

dre
05.08.2011 19:03

Беше футболист на ЦСКА , това че ти не помниш показва колко си запознат !

kolio_vg
05.08.2011 17:01

Казал съм ти да мълчиш.

kolio_vg
05.08.2011 16:29

Любоооо,левскар съм,ама бийте или поне равен направете едната среща срещу тях,кефиш ме като треньор,жалко че никога няма да поведеш Левски,такав като теб ни трябва.