Станимир Стоилов: Доволен съм, вече мислим за ЕЙРЕ, Вуцов да мисли за пенсия

08:28
Станимир Стоилов: Доволен съм, вече мислим за ЕЙРЕ, Вуцов да мисли за пенсия
След равенството 1:1 между Швейцария и България, треньорът на националния ни отбор Станимир Стоилов сподели, че първият ни тим си е върнал увереността и самочувствието.

"Според мен стана един добър мач. Нашият отбор си върна увереността и самочувствието, което е много важно. България трябва да побеждава отбори като Швейцария, ако иска да върви напред. Притеснението ми бе дали футболистите ще могат да излязат от стреса и напрежението, и да играят така, както искам. Нормално е да има грешки, но пропуснахме и доста положения", коментира Станимир Стоилов пред "Дарик радио".

Новият треньор на националния ни отбор заяви още, че не желае отборът ни да играе в глуха защита, както срещу Италия и Грузия. Стоилов е доволен от всички футболисти и вече мисли за мача с ЕЙРЕ.

"Не искам да изпадаме в глуха защита, като с Грузия и Италия. Днес имаше съвсем кратки периоди, в които само се отбранявахме. В повечето време контролирахме топката в центъра на терена и атакувахме. Доволен съм от всички момчета и ще мислим за оптималния състав за ЕЙРЕ, там ще е много по-тежък мачът", коментира още Мъри.

Стоилов отговори по подобаващ начин на Иван Вуцов, според когото наставникът на Литекс Ловеч не е най-оптималният избор за национален треньор. Вуцов каза, че Красимир Балъков е бил по-подходящият вариант за поста.

"Аз още преди време казах, че на Иван Вуцов му е време да се пенсионира", бе краткият коментар на Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juve_83
12.02.2009 20:10

До двамата идиота които са се заяждали с мнението ми без да приведат никакви аргументи:
Тъпаци, залъгвайте се колкото искате че този отбор ръководен от мафиотското БФС става за нещо! Скоро ще се наложи да свалите розовите очила! Аз няма да си кривя душата и да казвам че "отбора бил във възход, като отлично виждам че предстои поредния провал"
Докато има такива като вас, които се кланят на измислени идоли вместо да има нетърпимост към всеки провал, ще продължаваме да гледаме големи първенства само по телевизията Кретени *evil*

marto_90
12.02.2009 15:39

не се самозалъгвайте ами гледайте реално в 1 приятелски мач владеехме инициативата и швейцарците трябва да се благодарят че не успяхме да реализираме някой и друг гол.Друго си е в квалификациите .

NoobSaibot
12.02.2009 15:02

Под нивото ми е да коментирам подобни изказвания, като това на Вуцов и на "juve_83".По темата ще кажа, че нашият отбор е във възход, а Ирландците са точно обратното.Напрежението ще тегне над нас в мача срещу тях, но ако този път покажем нещо в защита няма да е много трудно да ги победим.Вижда се, че нямаме много качествени защитници, затова и всичките треньори на топ 10 отборите в Европа да дойдат, пак няма да променят кой знае какво.Имаме шансове дори за първото място в групата.Всички виждаме, че в момента Италия не е кой знае какво.Те са на обратния полюс.Нямат добро нападение, но защитата им е бетон.Е ще видим кой ще излезе краен победител от цялата тази ситуация *wink*

pafata
12.02.2009 12:53

Стига сте злобеели! България е над всичко, не разбрахте ли?! Швейцарците бяха на последните 3 големи футболни форума, докато нашите стигнаха само до Португалия и си тръгнаха като най-слабия отбор там.

deko1991
12.02.2009 12:00

като Швейцария са ,, кучет"а Сърбия ли са мерило *wonder*

deko1991
12.02.2009 11:59

заради такива като тебе няма футбол в България ,такива дето само плюят *devil*

DKS
12.02.2009 11:58

МНОГО СТЕ ИНТЕРЕСНИ, ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СМЕ НАПРАВИЛИ НЕЩО ? С ТОЗИ ОТБОР ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ.. ЗАЩО СЕ ГЛАВОЗАМАЙВАТЕ, ЧЕ С НЯКВИ УМРЕЛИ КУЧЕТА СМЕ НАПРАВИЛИ РАВЕН

deko1991
12.02.2009 11:56

juve83 ти тъп ли си или да *wonder* добре е да се правят критики но когато са без почвени е смешно *stop* без да е видял един мач тоя вуцов дава коментари

juve_83
12.02.2009 10:46

Айде и тоя сега ще се вземе за голямата работа И вместо да критикува Иван Вуцов, който поне се е доказал като голям специалист и почтен човек, по-добре да даде обяснения дали има нещо вярно в това че той и Наско Сираков са залагали огромни суми в азиятска букмейкърска къща на 2 за мача Левски - Тампере Юнайтед преди две години? И дали има вероятност тази му практика да се повтори и в националния отбор *thinking*