Радуканов: Жребият ще е добър, ако се класираме

15:28
Радуканов: Жребият ще е добър, ако се класираме
Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов подходи прагматично към изтегления жребий за плейофния кръг на Лига Европа. Според специалиста, "червените" ще са изкарали добър късмет при тегленето, само ако успеят да отстранят Стяуа.

„Жребият ще е поносим, ако влезем в групите на Лига Европа. Всичките съперници, които можеха да се паднат са сериозни. Имам информация за Стяуа, но тя е от обща култура. Това е най-титулуваният отбор в Румъния“, коментира наставникът на „червените“.

„Тепърва ще направим разузнаване. Росен Кирилов вече се занимава с програмата на Стяуа, за да видим къде ще играят. Зимата Вальо Илиев предпочете да играе в Стяуа и сега ще се изправим срещу него. Такъв е животът. Със сигурност ще следим всичко, което става със Стяуа“, добави старши треньорът на ЦСКА.

„Отделно Зику има много добра информация за тях. Стягаме се за първия мач. Трябва да направим добро разузнаване преди него и да направим добра подготовка за него. Убеден съм, че Зику ще е достатъчно амбициран да се докаже пред местната общественост, че не случайно е избрал ЦСКА“, допълни специалистът.

„Амбицията да играем в Лига Европа я има в целия клуб. Друг е въпросът каква е реалността. Ще видим в неделя дали сме готови за началото на първенството. Ние ще гоним нашите цели“, каза още Милен Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
05.08.2011 15:56

С тази игра която показва ЦСКА в България ако я покаже и Европа нищо чудно и да излезнат от групите на ЛЕ. Успех им пожелавам!

kolio_vg
05.08.2011 16:25

Аз викам на първо време да влезнат.