Никодимов: Тази година ЦСКА ще е шампион

10:00
Никодимов: Тази година ЦСКА ще е шампион
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов направи анализ на отбора преди началото на новия сезон. Паро е оптимист, че този път титлата няма да се изплъзне на червените. Според него армейците имат повече аргументи от Левски и Литекс да стъпят на първото място.

"Това, което е най-важно според мен, е, че ЦСКА вече изгражда свой стил на игра. От пролетта насам е така и много ми напомня на времето, когато аз играх с червената фланелка. Говоря за постоянно владеене на топката и късите подавания. Това е печелившият стил във футбола. Според нашия аршин ЦСКА впечатлява. Който държи топката, той печели мача. На всеки пост Милен Радуканов вече разполага с двама равностойни играчи и в отбора има много качество. Всички очакват доста от Янис Зику и Жуниор Мораес, но според мен отново основните фигури ще бъдат Спас Делев и Платини. Бразилецът още не е показал най-доброто от себе си, има голямо поле за развитие. Особено внимание трябва да се обърне на Станислав Костов, който е изключителен талант", каза Никодимов.

" ЦСКА е безспорен фаворит за титлата и само вътрешни проблеми, които неведнъж са проваляли отбора, може да го направят и сега. Дано този път не се случи. Литекс не са нищо особено, видяхме ги в Европа. Такъв им е манталитетът, издънките им не са нещо странно, а очаквано. За Левски още е рано да се говори, но ЦСКА има повече футболни аргументи от сините и действащия шампион, за да стъпи на първото място в края на новата футболна година. Само се надявам да няма забавяне на заплати, собствениците да продължават да си вършат работата добре, както е до момента. Милен Радуканов също. Няма как пак да не го похваля. Това момче има всички предпоставки да стане голям треньор. Взе две купи с ЦСКА, сега ще вземе и титлата. Нека го оставят да работи дълго време, защото има хъс и виждания", завърши бившият футболист и треньор на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация